Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je zabio onaj gol skaricama na susjednim portalima je bio croat,a sinoc mu ye.bu bali.ysku maj.ku......:-)))))) A i na ovim nasim portalima nigdje u naslovu ne pise Dejan Lovren,nego \"Zenicanin\"...ne znam kome nih se vise smijao,nama ili njima .))))))
E he.b.o više mat.er seljačku, ako ima većeg seljačine na terenima diljem svijeta trenutno. Igraj lopte, jadan, zato si tu.
Povukao ga nogom za uho, k\'o da mu je htio reći:\"Sram te bilo, iz Kaknja si, srca Bosne, rođen tamo, a igraš za Hrvatsku. Ja sam barem u Švedskoj rođen, pa se mogu opravdati a i nudio sam se, al\' me \"stručnjaci\" nisu htjeli.\"
htjela sam ti samo napisati da se vidi da si neki isfrustrirani pe.d..er. pu.sis li nekome u toj obitelji za koji eurIC? sta ces ja.dan ja ne potrosim 50000eura za noc jer si to ne mogu priustiti pod broj 1 a pod broj 2 jer je to idio.tski i bespotrebno. ali zato mogu bez problema potrositi tisucu, dvije USD po noci (i to u NY, ne u Bosni) pa se svejedno slazem sa likom kojem si ti odgovorio: samo cigani se mogu ponasati kako se ponasa Ibra. Seljak da ne moze biti veci, bez i trunke kulture i sportskog natjecanja. Sje..ban odgoj, sta ces. A cig.ane necemo vrijedjati.
FUDBALSKI MANGUP i to SAMO TAKAV a sve ostalo je LAŽ!!!!!!!!!!
u bijelini je največe brdo 2 metra, a ljubavi koliko je brda oko tvoje kuče seljačiči sarajevski a što se tiče cigana ja mu zna čitavu familiju i slabe su šanse to što ti pričaš dječak potroši 50 000 euriča za noč, a kad češ ti to trošiti seljačiču sarajevski,šta ima prosjaci..retardirani ,,a i ovaj delegat hrvatić hoče da postane igrač preko noči
ciganska posla... sto prije zabranu dozivotnog igranja..dok nije nekog ubio.. pa nije ovo americki footbol..bijeljinski cigancic...
Psihopata... ne moze mu se vjerovati :(
iznerviro ga Lovren
šta se palite ba, rođen frajer u Švedskoj i ćao. naša papanska reprezentacija nije htjela da igra za nas, eto im sad. nađite osobu koja daje golove kao on, evo vam šta oćete. mojne bit ljubomorne sise, možete mu se sageti.
I Lovren nije rođen u Kaknju već u Zenici
neće lovrenu ništa biti ipak ima bosansku glavu :D
pepe no. 3 -.-\'\'
Ibra je negativac. Jedino mu je pozitivno što je istetovirao križ na ramenu.
e dobar je fudbaler ima neku harizmu ali vise se preserava sa ovim udaranjem nek se prebaci u neki borilacki sport,udara i svoje i tudje saigrace,nesto kontam nije bilo ovih video isjecaka (sa treninga barce dok je on tamo bio,)kako udara sagrace a moguce da ga je neko pameti naucio pa sad svako malo proziva barcelonu i sve oko nje,udarili su gaa hehehe,gdje god da su i dalje bolii
Tooooo! Ibro Srbine!
Ove što ističu kako je Lovren Kakanjac, podsjetio bih da je njegovu obitelj iz Kaknja protjerala \"slavna\" Armija BiH, a kuću zapalili.