Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete ga voljeti ili ne, ali čovjek je GIGANT i CAR :-)
Volili ga ili mrzili mora mu se priznati da je jedan od najboljih fudbalera danasnjice, njegovi trasferi su kostali preko 220 miliona EURA, i jedini igrac u istoriji fudbala koji je Englezima na jednoj utakmici zabio 4 gola, njegov humor i paznja za medijima je neobicna ali kao fudbaler je vrh
glupani bosnjaci dan-danas misle da je Ibrahimovic zelio igratI za BIH. BOSNJACI ISTO TaKO MISLE DA SU SLOVENIA I HRvatska iste ekonomski kao oni.
@fbUser1593172510 OPET si preskocio terapiju, brzo u ustanovu po novu duplu dozu, samo glupe usTa-SE misle da su na ekonomskom nivou kao Slovenija koja je daleko odmakla od stasau
U Bosni je kontra... ima 3 plate a jedan posao.
malo ti? :(
LAV
Chuck Norris na aparatima...
Kralj
Sta kaze bog: pa sam na predsjednika....
I sada bi nekome u savezu hebao mater jer ga je otac kao juniora nudio našoj reprezentaciji a oni mu pare tražili
Ostani doktore da te gledamo jos barem jednu sezonu.
Bez 👴 nema 👊
Ma uredu sve al malo pretjerivanja, ne igra jedan igrac vec jedanaest.
@BlueShark dobar je skroz al nije sad srusio sam Juventus. Dao gol al iz penala koji mu je drugi izborio. Ibro da te jos dugo gledamo a tebi novinaru zelim malo pameti i nekih realnijih naslova.
Volim ga al cuj jednu platu... Dje ces to reci neko kralju nema nijedne
na nebu bog na zemlji ibrahimovic zlatan
INSTITUCIJA
@poy112233 guzica!