Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrakadabra ostade bez osvojene lige prvaka-ŠTETA!
Ibra je veliki igrac ,tj igracina ,gdje god bude igrao imace poklonike , ali u Francuskoj cuvaj noge veoma gruba liga ima nediscipline mnogo ,dosta crcuga iz Afrike igra u Francuskoj ,bukvalno su pusteni iz neke prasume na teren ! Razlog vise sto ga cijenim je sto je ovom primitivcima iz P i H odmjerio od\" sake do lakta\" ! Aferim mjstore i sretno ti bilo !
PSG uzima LP sledece sezone lagano :D
Nije ti to bas pametan potez ali..sa srecom i sve najbolje :) FORZA MILANO !!!
Razocarao sam se u Zlaju, nikako ne kontam da ce igrati u sugavoj francuskoj ligi i fasistickom PSG\'u a tam kupio novi Milanov dres (2012/2013) sa njegovim imenom...
Dzeko umjesto Ibre u vrhu Milana,Neprocijenjivo!
Jel iko vidio Ibrahimovica u Srebrenici ovih dana? Kazu da je bio.
Imao je dvije alterntive ili da prpolovi placu u milanu ili da bude drugi najplaceniji igrac poslje samuela etua koji ima 170 miliona kruna .zlatan ce dobiti 130miliona kruna i tim prelazi i ronalda i mesija ..)
I veliki Michael Ballack nije osvojio LP, pa šta sad?
Sta pare uradise od fudbala.....RIP FUDBAL
jao sto ga bosnje mrze,cim im je rekao da su furda i da ga ne zanimaju odmah neprijatelj hihihih
Dzeko.
pogino majci na rodjendan