Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dao si više golova nego što si i ti odigrao utakmica. 😂
I sve to stalo u 4 sec.E moj novinaru
Gigant je Ibra, nema priče, ali..... Počeo i on malo da sere, sto vise stari i gubi, sve je arogantniji, na kraju će postati laprdalo.
Koji razgovor dva "akademika", jedan o penalima, drugi odmah o utakmicama i golovima... Jesu li sigurno da su njih dva vodila razgovor?!
Tako je majstore vidi se da te je majka Hrvatica rodila
Vidise dajte Bosnjo pravio!
... " Ibrahimovic je u svojoj 21-godisnjoj karijeri postigao 498 golova,..." Postovani chitaoci, ovo mora da je C. Ronaldo brojao i stoga ne vjerujte. Zlatan Ibrahimovic je jos 2018, negdje polovinom septembra (protiv FC Toronto) postigao 500. gol u karijeri. I to, kakav(!) 500. gol. To bi trebalo da znaci da je do dana danasnjeg postigao nekih, slagacu, 560-570 golova. Uz napomenu da su golovi postignuti u toku zadnje ... 4 decenije.
@BH_Faraon Tacno tako, 560 golova je postigao i to bez reprezentacije ja mislim
Ma Ibrahimovic je kralj!Neopozivo kralj!