Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeee bilmeze jedan, ti si haman totalno prolupo. Yebote zivot pa ti si zivotnja od covjeka. Takve ko tebe treba omah streljat, i usput svu tvoju rodbinu. Yebo ti hitler mamu tvoju koja radja takvu kopilad ko tebe!!
je.b.o ti internacionale mater
Livadici nepismeni, dajete glupe komentare, a blage veze nemate. Fino je navedeno da je otisao u klub aktuelnih evropskih prvaka. U momentu kad je potpisao za Barsu ona je bila aktuelni prvak. Inter je vlasnik titule tek dvije sedmiice. Ne znam sta je pogresno. Zavrsite bar vecernju skolu pa onda komentarisite.
THUMBC THUMBC THUMBC THUMBC THUMBC THUMBC
@massimo yeebo te babo onaj pijani debiil u ta usta kriva zvaljava. i sestra ti stalno forsira satru kad je karam. stalno mi govori nesto u stilu....\"vista mi ga u pakshu,... sad mi ga vista u stau\"......a ja je skoro nista ne razumijem samo znam da se dobro yeebe prasica debela.
pa zar mu ne vidish nick? :)
@nepismen Pravilno je \"izvini\", a ne \"izvine\".
\"novinaru\" - > ako se izvini ????? izvinE
massimo, ne rise retimate! ne\'as para za njega, a trazis da se izvine, daj loma yebiod!
momci puste ovog senilnog starca, bitno je da sam ih \"obrlatio\" za pare, a veceras svi zajedno navijamo da zmajevi zgaze ove \"moje\" svedjane
PUŠI K.U.R.A.C REČE ZLATAN A SIMO ODE ORATI.
ibrahimovicu se bas jede sto ovaj tazi izvinjenje
Imam osjecaj da ce ovaj Ibrahimovic totalno propasti kao igrac, a imao je sve predispozicije da bude novi Maradona, ma kakav Maradona, novi Pele, Zidane ! Ovako ne igra vise kao rteprezentativac, nikada nece biti broj 1 u Barceloni, vec je sada nakon prve sezone pod pritiskom da promjeni klub, a gdje ce sada, u Arsenal, u Manchester U, oni ga nece nikada kupiti za tu cijenu koju ce traziti Barca, zavrsit ce karijeru na klupi isto kao Salihamidzic sa svojih 33 godine, a bio je kralj u Bajernu..
jesu glupi ovi admini stvarno vidi se da su navijaci zejel
Ibrahimović je u klub aktuelnih evropskih prvaka otišao baš s namjerom da osvoji Ligu prvaka.Ideja mu se \"obila o glavu\" budući da je upravo Inter \"isprašio\" Barcelonu AKTUELNI EVROPSKI PRVAK JE INTER A NE BARCELONA !!!