"Poštuju ga širom Evrope"
22
Ibrahimović savjetovao Gerrardu da krene dalje
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gerrard je gospodin, čovjek koji zna šta su ljubav prema klubu i LOJALNOST, šuftino šveCka
Šta je on našao govoriti Gerrardu. Najveća \"prostituka\" među fudbalerima. Pa toliko je rivala promijenio da mu je još samo Real ostao i on da dođe pametovati najvećem kapitenu svih vremena.
ograničen si
Ovaj poluganci jos nije shvatio da u zivotu ima stvari koje su vaznije od novca.
Svoj ti poso Zlaja
Moj Zlatane,tvoja najveća greška u karijeri je što si prešao u Barcelonu,najveća..tamo da ne ode i dalje bi bio jedan jedini ibrakadabra..Sjebaše te ljudi,prvo radi mesija,pa te sjebaše ko eta,anrija,rivalada,ronaldinja itd..šteta,trebao si ostat u interu i danas bi bio bog..
samo da objavim da klix brise najobicnije komentare bez ikakve uvrede u njima samo ako se njima ne svidja. napisao sam da je zeljo mozda dao ponudu za gerrarda i oni to izbrisali. a s druge strane najgluplje clanke ne daju komentarisat jer je neko platio reklamu. zivim hvala bogu vani i posjecujem dnevno razne portale, ali jos nisam naisao na portal koji objavljuje oglase u vidu clanka kao dnevnu vijest. dario simic ust.asho!
e moj Zlatane, \'ta nisu svi izbjeglice ko ti da se sele kako puhne vjetar...
Ibra je Svjedjanin - tamo rodjen, tamo odgojen, tamo odrastao. Jedino bosansko kod njega je otac - alkoholicar, odsutan u odgajanju i zivotu Zlatana. I sad neko ocekuje da Ibra ima neke patriotske osjecaje prema Bosni ????
nije samo ibro ptica selica,ptica selica je i kucukovic...