Smatra da pretjeruju s kritikama
122
Ibrahimović PSG-ovim navijačima: Šta ste imali do sada?
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je sine
Neka se zna ko je u klubu TATA heheh
Ma francuzima mati njihova nije dobra a kamo li Ibra!
ja bih ovo nosonji podudlao obrezani kuarc
Naravno da je klub bez historije , o tom je suludo i diskutovati .. Ne znam da li postoje i 40 godine punih .. Za njih su Marseille , Lyon i ostali institucije .. Reims ih je prije derao , nikad nisu dobili Reims u gostima , pa eto o kakvom se klubu radi . Ibra je ovo fenomenalno rekao :)
@hm nabijem te, dosadan si, ali bas si dosadan. I kreten! Seljacino!
SAMO DA ZNATE LJUDI U NOVOOTVORENOM FIS-U ROVE NA IZLAZU TAKO DA AKO STE SPREMNI NA PONIŽENJE KAO JA DANAS IZVOLITE. UŠAO SAMO DA POGLEDAM KAKO ŠTA IMA NISAM NIŠTA KUPIO I PONIŽENJE OD PAPAKA ! MORAO SAM OVO NAPISATI I PISAĆU SVUGDJE, JER BEZVEZE NEKOGA ROVINJATI JE PRAVI PAPANLUK !
PA DOBRO JE REKAO...SKORO 20 GODINA BEZ ZNAČAJNIJEG TROFEJA...I SAD SU NA PRAGU DA GA OSVOJE... NEKA IM ZLAJA ODE SADA I NAČEKAĆE SE....
Pa dobro im je rekao :)
doticni je u interu.. u svlacionici na odbijen zahtjev da bude kapiten.. doslovice pretuko onog argetinca skino mu kapitenksu traku i navuko je XD tak da ovo je piece of cake za njega
Tako je kad se bijeda digne i hoce nesto preko noci i tudjih ledja. Sramota je samo sto u tom klubu igraju fudbaleri poput Ibre a i ostalih.
@ HM Pa j,e,b,o to, trofejniji Nirnberg ili Borussia Monchengladbach. Intertoto cup je ionako sramota za navesti, kao da si osvojio kup smetljara. City ima vise trofeja. Sa obzirom koliko se klub finansirao mogli su i vise. Bili su najzaduzeniji klub u Francuskoj ligi, i bez obzira na neuspjehe porastao im je etat jer je vjerovatno jedan od rijetkih klubova iz glavnog grada. Naspram Marseille - a, St. Etienne-a i Lyona su smijesni. Zacudo su Arapi iz Qatara u klub dosli nakon davanja organizacije svijetskog prvenstva upravo toj drzavi pomocu kriminalca Platinija. Razlog vise da se klub mrzi odvlacenjem tako vaznog dogadjaja u pustinju medju jahace kamila koji su vise zena nabili nogom nego lopti. I boli me qarina sto je Susic tamo igrao.
Sta je bitno, francuski kup? Daj ba ne vadi se. Veliko su ime sad kad su dosli Arapi, a prije ih nije bilo nigdje. Olimpique Marseille je za njih fudbalska institucija gledano i po trofejima i po istoriji.
ma dobro najlakse je reci da pola ovih trofeja nije bitno. trofej je trofej! svaki je bitan! i PSG je prilicno veliko ime u evropskom fudbalu, bez obzira na sve.
pa sirovina od covjeka, ne u fudbalskom smislu ;)
Pa to sam ti i napisao, prvaci svoje drzave bili DVAPUT, ne moras mi kopirati sa Wikipedie. Kup Francuske apsolutno nikoga ne interesuje (jaki klubovi tu cesto nastupe sa drugim timom pa do polufinala ili finala dodju i treceligasi) a od medjunarodnih trofeja imaju jedan Kup pobjednika kupova, koji je svojevremeno bio najslabiji trofej (iza kupa sampiona i kupa UEFA). I to je sva njihova istorija, ma koliko ti tvrdio suprotno. To sto sad imaju novca ne mijenja neke cinjenice.
http://www.youtube.com/watch?v=ohe6-YzYYw4