Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjo si nam munibe
Kakvi klocevi su bili u nasem savezu....jos uvijek ne kogu da vjerujem da niko strucan nije mogao prepoznati njegov talenat...
Ne mogu da vjerujem više da postoje likovi ko ti koji su toliko neobjektivni i toliko nerealni da pričaju takve gluposti. Nisu to samo gluposti nego je to jad i samosažaljevanje. Ti si jadan jer Savez nije prepozno Ibrahimovića koji nikad i ničim nije pokazo da ga Bosna uopšte zanima, a ne da igra za nju pored Švedske u kojoj se rodio i koja mu je sve dala. Nastranu priča o tome da fudbal nema ni 1% važnosti koja mu se pripisuje.
da su pokazali interesovanje za njega i borili se kao ovaj savez za svakog igraca mozda bi ishod bio drugaciji...a sto se ostalih ciljanih rijeci tice pozdravi roditelje i zahvali im se na svom rijecniku...strasan je majstore..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ibra ti si jedan veliki GOSPODIN
Najdominantniji igrac koji je hodao zelenim travnjacima.
I meni bi bio PSG vazniji kada bi cisti 15 miliona evra dobio *** zlatnu Loptu
HALO BA KLIXu moze li malo ba bez Ibrahimovica...coeka zaboli za Bosnom i za vama...HALO BA
Gospodin trenutno #1 fudbaler na planeti. U Brazilu djeca dobivaju ime po legendi. Nudio se BiH savezu da igra, javio se malom Hajrudinu...ipak hvala mu.
ako te ne vole u klubu što ćev ti druga priznanja
bit će zlatan među prvih 5 na skraćenoj listi fife za zlatnu loptu
Ja ba, a pare važnije od PSGa. Šta sad sa tim... Zar su našli nekog šupka ikad koji je reko da mu je Zlatna lopta važnija od uspjeha kluba. Ne vjerujem da bi to priznao ni najgori među najgorim.
Jedan je PAPE!