Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ostao u Biljeljini vozio bi biciklo ..
... sa zlatnim cepovima od ventila na tockovima.
Nike Air Jordan off white (60 KM) https://www.olx.ba/r/46134627/256775 Prodajem iste off white jordan Senad507 pik Jesu kopija, ali original su 3milje eura
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uživaj sam si steko
Nezasluzeno je da jedan dobar fudbaler zaradjuje 100 puta vise od dobrog hirurga. To jest od bilo kojeg hirurga, posto tako reci svaki hirurg mora biti dobar.
Netreba mu šmigavac samo okrene njušku left ili right..
To je samo mala igračkica!
crklo mu desno stop svjetlo 😄😄
Prodajem friško uplane borovine! :)
Kakva je kapa s kapuljacom? Objasni mi dina ti
🤣🤣🤣🤣
Kakvo kljuse, vidi ga samo! Ovaj lik nikada nije bio niti moze biti gospodin za poštovanja!
Evo odmah mi je bolje nakon ove vijesti.
Heeej kako bih se ja kurchio da imam ovu zvijer! Ali džaba, pomiri se se Ford Fokusom i tješi se da od tačke A do tačke B se isto mogu da dovezem kao i sa Ferarijem, čak se i u Fordu znam prokurchiti ponekad.
Ma vala papanluk ovaj ferari ali eto. Njegova stvar, posteno ga je zaradio. Iako mi nikada nece biti jasno sta budale vide u gledanju fudbalskih utakmica kojima indirektno finansiraju fudbalsku industriju.
Moze imat svedske papire ali sa zlatnim ferarijem je bas pokazo odakle je
SDA kaže da su Ibrahimovići njihovi. Hahaha
kamva li je to kpa s kapuljacom moze li neko da mi objasni detaljnije, mozda nisam informisan
ima toga u Milanu koliko hoces, nije jedini
Ibra. libo te racku , vozaj brate tvoj je. Nije ti ga babo kupio kao ovima sto dudlaju po vazdan , s dvica na rezervi. Samo dolijevaju po petaka i komentarisu na klixu .
Poruke ono kao ibra čita klix
Gospodin