Lakat u oko i udarac u rebra
53
Ibrahimović povrijedio Nenea i Meneza na treningu
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo nesportsko ponasanje ovo je da se pokaze ko je Alfa u timu
Haha, postrojio ih odmah na prvom treningu :D nevjerovatno...
Samo gazi Zlaja! Odma\' im reci ko je gazda :))) A klixovci ti ga pushe za ovo \"nesportsko ponasanje\" :))
dobro nije paliju izvadio
vako se su startu kaze koe sef u kuci
mora se znati ko je gazda, dolazim u ekipu sa osvojenih 8 naslova u zadnjih 9 godina i niko nece ruku da pruzi! Ne moze tako, ako su navikli na gubitnicki mentalitet, onda odmah nek idu u Arsenal! Ja sam dosao da osvajamo, zato u red i za mnom, poginut ce za koji mjesec na terenu za svakom loptom!!!
@KARA TE KID to ti je otprilike 3700 bam-ova ili km-ova
samo je pokazao ko je gazda :)
JEL TE TO DŽEKI UDARO MAJKE TI!?
Udi ih Ibraga
Prvog je udario zato sto hoce broj 10 koji Nene nosi,a Meneza mozda zato sto je juce izjavio da je Ibra \'\'cudoviste\'\'
cuj ovog dilbera spominje dzeku hahah ovdje se prica o najboljem napadacu svijeta,to ti je isto kad bi uporedio fiata i mercedesa !
PROSIM GOSPON, AKOLIKO JE TO TISUSA MARAKA ???
DA TI ZNAS SINE KAKO DZEKO UDARA NE BI TAKO PRICO
22 750 KUNA ZARADE U SAMO 3 MJESECA. AKO ŽELITE NAŠE PAROVE POŽURITE I JAVITE SE NA MAIL JER NOVE KANDIDATE PRIMAMO NA PROBU ZA KOLOVOZ PO DUPLO NIŽOJ CIJENI, A PRIKLJUČITI SE MOŽETE DO POČETKA KOLOVOZA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. POZDRAV! WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
Ibrakadabra
I sta bi Dzeko tu dobio 2-3 vaspitne i usutio se ko pi..... Covjek pokazao odma ko je novi vodja u timu