Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko cujem ne pita je li snimljeno nego trazi potvrdu da je ''bila linija ili ne, da je proslo kroz'' sta god to znacilo u osebujnom nogometnom rjecniku...
@TheGirlfromIpanema hoće da kaže da je pogodio na liniju od gola , ni ispred gola ni direktno u gol već tačno na liniju, preciznost je u pitanju ..
Zlatan veličanstveni
Onaj ko za sebe govori da je bog nije covjek za pricati a kamoli diviti toliko
@amir025 bravo!
Bosanac 💪🏼 i mi se isto divimo sami sebi al vecinom kad nesto sjebemo xd
Ovo ga Baka ucio
Al vi mediji znate uvelicati! Pa ovo mogu i amateri, samo treba malo da se ustele ;)
Znaci pazi ovo, genijalac je snimao vertikalno, a onda napravio od tog klipa horizontalni tako sto je ispunio ostatak piksela blur efektom. Na kraju dobijes ovo sranje koje ne mozes da vidis lijepo ni na jednom uredjaju.
Rijedak endemski primjerak narcisoidnog hvaledžije u nogometnom svijetu. Bez premca je i jedini u svijetu koji je ovolika sirovina i seljak. To da je dobar - jest dobar, ali ni blizu Mesija , Ronalda i još nekih. Ima izražen kompleks nogometnog velikana, ali nikad službeno nije priznat ili proglašen najboljim. Zbog tog i proglašava sam sebe nogometnim bogom i savršenstvom.
Drka sam na sebe
Od 14 pokušaja ja 2 puta pogodim gol sa istog mjesta, a nisam igrač. Prema tome, ovo može svaki iole bolji igrač, samo se rijetko ko odlučuje odavde pucati na gol na službenim utakmicama jer je nezahvalno i najčešće završi bez pogotka. Inače, ništa posebno niti vrijedno oduzima dah.
@zlatko.baotic zlatko, ibra je za tebe mala maca.
@zlatko..inace na sluzbenim utakmicama niko i ne puce ili sutira sa ove pozicije jer je 2 metra iza korner linije..
Snimatelju jel to frižiderom snimaš?
Onog dana kad je reko za sebe da je Bog postao mi je neinteresantan blago receno. Al igracina velika jeste.
Ono, frajer je u formi- - tamo. Ali samo se pitam da li bi imao ovaj nivo u Evropi? Mislim u PSG je samo harao u Francuskoj kaka ligi. Volio bih makar da imam pola njegovog samopouzdanja i truda.
jeste dobar igrac, al i pomalo sirovina i narcis kakav se rijetko viđa