Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta reci osim IBRAKADABRA! covjek je majstor, samo tako :)
šteta što ne idu dalje. nisu imali sreće. bolji su i od francuza i od engleza. i sve to zahvaljujući ibrahimoviću. igračina malo je reći.
Kako bi volio vidjeti video od Zlatanovih top 10 golova u karijeri u HD kvalitetu. Covjek je nevjerovatan. Maradona i Messi igraju fudbal elegantno kao gazele a Zlatan igra fudbal kao jebbeni Bruce Lee!
je li preživio još koji podrezanko na ovov Euru da ovi naši mošnjaci imaju za koga navijati?
ima zahvaljujući srbima i hrvatima inače da je bilo bez rata Čekrčići bi vam bili maximala
zovem se spasojko milojkovic alias emir hodza, papak sam iz Šumskog Rajha i lozim se na veabije iz Katalonije, pa ako ima koji da mi ga stavi bila bi mu zavalna do smrti
Cuclaj ga Kataloncima, vlašino smrdljiva
joj da je se kako mogla ukrstiti Švedska i Ukrajina u jednu repku... koja bi to sila bila ljudi...nešto mi je pored Zlatana ostao simpatičan i stroj Ševčenko... zamislite samo napada Ševčenko i Zlatan...mislim da bi dogurali do finala :-)
-K´o zna ...zna....treba se roditi za to....!
ima nas dosta i u Svedskoj morzu :)
šta je mošnje šta zadižete rep nije se vama zahvalio nego Šveđanima
Zlatan najbolji na dunjaluku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kasno marko na kosovo stize
opet ibra podbacio na velikom takmicenju i ide kuci pa se sad malo uvlaci navijacima
Ovo se zove veliki igrac a ne ko one katalonske P****
Zlaja kralju!