Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba kad je kao čovjek NULA!
100000
a to si ocjenila po cemu?? po medijskog propagandi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svjetsko a nase :-)
mislis iz republike srpske?
@avlijo: Zato i qurcu ne valja ko čovjek jer je iz RS-a :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://***/vijesti/regija/104166-eksploatiranje-bolesnog-djecaka-ne-osudujte-ibrahimovica-nije-znao-da-hajrudin-dolazi.html
Koja hajka na zlatana... stvarno mucno gledati kako se neki trude da valjda zlatan obrati paznju na njih... prije nego pocnete srat o njegovom karakteru, koji i ne mora biti zlatan, prvo razmislite o svom karakteru. Zao mi onog djeteta sto ima onakvog idiota od majke koja sve ono radi zbog sebe a ne zbog djeteta. idioti svi redom... ne kazem da je zlatan zlatan al brate jedete svi redom govna... Zlatan nije bosanac, bosnjak il sta god, zlatan nije nas! Zlatan je jebeni svedjanin, nema nista s nama nit zeli da ima! Ponasate se ko kad nekog cura ostavi a on ne moze da se pomiri s tim pa smara i sebe i nju.
No coment
nebitan čovjek, ljigav, ne daj Bože da ga stigne suza malog Hajrudina ili njegove majke. JAD U SVAKOM SMISLU RIJEČI!!!!!!
samo bih da iskoristim ovu priliku kako bih ti ispricao pricu o psu, ljubavi i majci zlatane.. JEBBO TI PAS MATER!!!
Zasluzeno , a i u Evropi
Nejma mu ravnoga
http://scsport.ba/vijest/63824
Pljuju Ronalda na svakom koraku, a dajem ruku da bi Ronaldo kao veliki humanitarac odvojio bar pet min. svog dragocjenog vremena da vidi bolesno dijete koje mu je doslo na noge.
Ronaldo je veliki humanitarac. Redovno uplaćuje velike sume novca za djecu Palestine, pomaže rodnu Madeiru i redovni je davalac krvi
para ba na paru,us na fukaru,,,,,*** li ti zlatane famaliju sup*cku !
O Ibrahimoviću,srca crna... /Jbo li te Dario Srna...
kita od čovjeka...........
A vala, imao je ogromnu konkurenciju...
Po njamke mu se na surlu .
klix i dalje ne objavljuje vijest da je nosati Zlatan odbio vidjeti malog Hajrudina koji je dosao cak u Pariz, i uprkos obecanjima izbjegao ga je SVJESNO.
Čitaš li ti Klix?
reko sam ti vec,gdje se zadrzo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Na kurcu te nosam !