Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima romsku facu
je glupih bosanaca nznaju da malte ne sve ijedna utjecajna i znacajna osoba u svijetu bilo u sportu,biznisu,nauci,show bizu itd ima svoju biografiju ali to neznaci da su je oni licno pisali
@clock Ako je izdao autobiografiju ne mora znaciti da je pisac....Postoje ljudi kojima ti ispricas svoj zivot u detalje a oni od toga napisu knjigu (autobiografiju) ...... Gdje ces ocekivati od jednog fudbalera da ima knjizevni zargon i da to sve fino slozi......Ispricas nekome neke najzanimljivije detalje, platis mu i on to odradi umjesto tebe!!!
Eto kako bijeljinski gurbet može uspjeti. Mislim da će ovo biti prvi rom u BIH koji je objavio svoju knjigu. Svaka čast majstore na uspjehu.
ibro je kar.ina, sad najednom postao i pisac.....Jbem ti ovaj zivot kad fudbaler glumi Dostojevskog
a da je ružan, ružan je.. kruh ti ljubim! NOSONJA, VADIČEP
Ibra je kralj.