Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudija je odlucio katalonski derbi,a ne ibra!!!
Stvarno ne mogu da vjerujem koliki su idioti na Tv Hayat.. Pa djes mi ovo pustati ebo vas kralj, sto niste prenosili Valensiju i Real.. Moroni..
Cega se posten i pametan stidi (penal za barsu,ruka anrija protiv iraca) tim se navijaci male barse ponose. MADRID
Pusite ga zavidni. UTAKMICE NAJBOLJRG KLUBA SE SAMO PRENOSE A ZNA SE KOJEG... BARCA 5 TROFEJA IDEMO PO SESTI BIH4EVER!
a zato je Barca pokazala realu kako se igra, sa igracem vise real im nije mogao nista, BARCA,BARCA,BAAAAARCA
Jao kluba jadnog i bijednog.Samo zahvaljujuci sudijama dobijaju tekme.Kakav penal pa to se ne bi sviralo ni u nasoj ligi.Zato je REAL MADRID pokazao kako se igra fudbal i posteno pobjedjuje,na svu srecu postoji internet i http://www.atdhe.net/ gdje sam gledao ovu fantasticnu utakmicu a ne onu bruku koju je prenosila mahalska TV. M A D R I D
ibrakadabraaaaaaaaaa tooo kraljuuu
rutinski, igrali su koliko im je trebalo. bravo barca
ali....golmana KAMENOGA??!!!
kakav prekrsaj nad xaviem? prethodila je simulacija Xavia
BRAVO IBRA!!!