Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nebi ovo bio kiks da nije isjeko bih zastavu na desnoj strani iza ibrahimovica
i od tebe sam brži...
nismo zbog Ibre nego zbog T.Silve u potpisu, navijač milana
da je bezveze ne bi \"navijaci\" milana poslije njegovog odlaska proglasili klub mrtvim
bezze 26.07.2012. u 12:12 Druže, ko da ga vidi. ibrahimović gdje god je došo i postao je glavni igrać, a ti što če, ko biva, da ga gledaju, šta su uradili do sada bez njega.
ON JE LJUDINA I MEDZED, MORA DA MU JE OTAC DODIK.
ma trebali su svi skociti da ga pozdrave...bas su bezze daj ba frajer zivi u nekom filmu..neki ga klubovi dzaba ne bi doveli zbog njegove naravi samo jos kad ga vide ovi igraci kako se samo bezvoljno vuce po terenu sa 14 mil :D
čuj Ljudina?!?! što je on majke ti ljudina?
Ljudina . . . .
LEGENDO MA ŠTA TI MOGU
Debitirati (fr. débuter) - Prvi put se pojaviti; igrati svoju prvu ulogu; držati prvi govor, itd. Malo škole ne škodi nikome, a?
\"odgodio debi\" wtf