Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni nije normalno da neko sam sebe naziva Bogom, direktno ili indirektno, kao sto on to radi.
Lik ateista i to je to... meni je gore predtavljti se vjernikom a krsiti sva pravila vjere, onda priznaj da si nevjernik
Vjerovao ili ne, ima nas kojima rijec "bog" ne znaci nista. Zamisli sta tebi znaci neki hindu bog, eto toliko mnogima znaci i bog u kojeg ti vjerujes.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Saljem zagrljaj svima osobama koje su imale tesko djetinstvo ❤ Bravo za sve nevidljive borce koji se u svoja cetiri zida bore sa traumama i tugom da bi ostvarili rezultate oku vidljive i stekli postovanje . 👏
Eee moj Zlatane, sto se bolan blamiras, ti si javna licnost i takve stvari se negovore javno. Stvarno ti je Sevdska dohakala.
Nije mi jasno zaśto su pojedini uvrijeđeni i zgroženi na Zlatanov ateizam. Svi imamo svoj sopstveni razum i mogućnost da donosimo odluke, njegova odluka da ne vjeruje u Allaha ne utiče na vaše vjerovanje. Sumnjam da većina ovih "zgroženih" praktikuje vjeru onako kako je naređeno po knjizi, a našli se ZLATANU IBRAHIMOVIĆU pametovati. Sreća pa je pobjegao iz ovog Balkanskog primitivizma!
IBRA LEGENDO. NIJE NI CUDO DA TAKO RAZMISLJAS TAKAV JE SVIJET DANAS. ALI IMA DOKAZA ZA SVE SAMO TREBA SRCANI VID IZGLANCATI I MAGLA SE RAZILAZI.
IBRA LEGENDO. NIJE NI CUDO DA TAKO RAZMISLJAS TAKAV JE SVIJET DANAS. ALI IMA DOKAZA ZA SVE SAMO TREBA SRCANI VID IZGLANCATI I MAGLA SE RAZILAZI.
Suplja prica lovacke price
Drag mi je, odlican fudbaler, dobar covjek ali ovaj je zivot prolazan sve sto je zaradio ostavice nekome. ipak postoji drugi svijet nakon smrti a dzenet treba zaraditi
Dje taj drugi svijet? Moze neki dokaz, slika, nesto?
Mrs nosonja
Mores ga ti mrziti ali on je neko bar u fudbalu i ima puno para a ti jadnice zavidni si niko i nista
dobro makar tebi doslo sad bi u rodnom mjestu loptu suto..
Ćifut i tacka
Moja majka je Hrvatica i katolkinja, otac je Bosanac i musliman, ja sam najveći dio svoje karijere proveo u Italiji.
Iskreno, žao mi te je Zlatane...
A zašto niste prenijeli cijeli tekst iz Talijanskih novina. Pa da tamo piše kako mu je majka Hrvatica, itd. Ovo je samo jedan dio mali teksta koji je fokusiran samo na jednu stvar.
Zato sto je ovo bosanski portal i nas interesuje ono sto je relevantno za nas , sta me briga za hrvatskog, nek se oni iz hrvatske pobrinu za taj dio koji tebe interesuje i idi onda tamo i citaj .
Ovaj svijet je med a mi smo mravi ko upadne u med tesko ce se izvuc iz njeg... Svi vidim ovdje su bas nesto obrazovani citaju sigurno 5 knjiga na dan ili mozda 5 statusa na fb, ne mozes pricat o nicijok vjeri ako se nisi obrazovo i procitao o toj vjeri. Kao sto ja ne mogu da pricam o autima jer ae nisam obrazovo ili skolovao za to, tako da bolje suti i slusaj onog ko zna
Ili istraži sam. Što da ja slušam nekog a mogu to i sam obaviti
Kad te neka muka spopadne onda ces vjerovati a pri tome nece ti pomoci silne pare koje imas....
Istina. Često sam bio sudionik u takvim slučajevima kad ljudi od ateista odjednom postanu vjernici kada se nađu u teškoj životnoj situaciji.
SKRIVENA ČEŽNJA NOVINARA KLJIKSA DA JEDAN ZAISTA SVJETSKI INTERVJU ZLATANA IBRAHIMOVIĆA PREDSTAVI KAO PRO-ŠNJOČKI... DAJTE CIJELI INTERVJU IMA SE ŠTO PROČITATI, ZAISTA https://www.corriere.it/sport/21_dicembre_01/zlatan-ibrahimovic-intervista-e80a89a4-5226-11ec-a282-847cb9bb7623.shtml