Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od rijetkih Bosanaca koji ce igrati na euru!bravo majstore!
jacuz nabij mamu nosatu iz foce
Zlatan nije bosanac, nego Šveđanin čije je porijeklo iz BiH. Kakvi su vam to kompleksi, jebla vam BiH i patriotizam u komentarima.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sa 34 godine ovako igra...ne volim ga baš, ali impresivno.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
Ja navijam za FELUGU od danas !!!!
Nekad davno, tata Sefik je dosao u Sarajevo, tacnije u BH Savez I otvoreno ponudio svoga sina da zaigra za reprezentaciju Bosne I Hercegovine....Odogovor tadasnjih "velikana" u savezu je bio....imamo mi takve djece u Bosni koliko god hoces, u svakoj avliji. Tad se nije culo za Dzeku, ili bilo koga koliko se sjecam....Tata Sefik je danima molio gospodu da bar pogledaju njegove igre....niko ni repom da je mrdnuo...tipicna nasa uhljupska arogancija...onda to nase talentovano dijete uzme Svedsko drzavljanstvo....I neka je, aferim sine. Sad kad si vec duze vrijeme "NAJ" svi bi da ti ga sipu....ko je koga tu zahj...bao,?? Kao I u svemu...MI SAMI SEBE...ZATO NAM JE KAKO NAM JE ...E sad bolesnici na ovom portalu mogu da lajkaju, da komentarisu, al znajte da je ovo ISTINA...Ko sto je istina da sa Trebevica nisu pucale na Sarajevo Svabe, nego Radovanovi Srbi.
hahahaha odakle si to izvukao ? hahahaha nasi znaju bubnuti pravo !!
Feluga moj dobri...nisi ti feluga dzabe...Ako je "FELGA" onda si traktorska sigurno?? Ime covjeka koji je to rekao Sefiku je veoma dobro znano lice u Sarajevu, koje je igralo mali fudbal sa rajom, I po tadasnjoj dirketivi postao fora u Savezu....Obzirom da to zna raja u Sarajevu, ja ti se izvinjavam, sto nismo poslali telexom ili faksom tu vijest (ne FAKS deterdzentom) u tvoju zemljoradnicku zadrugu gdje uz parajadz, zdenku I pivu poslije "njive" raspravljas I smijenjujes politicare I selektore....al ces glasati za svoga "vozda" koji je iz tvog reda "naroda" ....eto opet izvini I nmoj sta ZAMJERI'T.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nabijem i njega i njegove izjave
Zasto Ibre nema medju nama :) znalo se nekad zapjevati pred fajront :). Sad kaf skontas, fkt bi bilo dobro da je medju nama. Svaka cast majstore ove igee!!!
svaka cast Ibrahimovicu,hoce li sad ovi nasi novinari pisati mjesec dana kad pjanic proseva nekog iz frosinonea ili kad asistira gervinu za gol iz ofsajda!!!
Konstantno odličan, ovako se bori za državni tim a ne kao naše tzv.zvijezde
To je taj Zlatan Ibrahimovic,bravo majstore,tako to rade majstori i veliki igraci,a ne ovi nasi naduvani baloni od kojih je klix napravio igrace i ostali polunovinari
druže ibra de boga ti pošalji mene u pemziju,častiću te
sta ce on ba...!
Đikansko-pravoslavna posla: http://www.avaz.ba/clanak/205740/sokantna-ispovijest-dakona-serafima-vladika-kacavenda-je-silovao-djecaka-koji-se-potom-raznio-bombom
Hhahahahaaa koji kralj
hahahaha carski ;)
Živopisan lik :)
Dajte Svedskoj Dzeku i Pjanica, a nama Ibrahimovica, opet se ne bi plasirali na evropsko.
Kako bi se decko upropastio da je izabrao da igra za nas.
On je sved a ne "nas" ! Lupas .
Ako sam dobro informisan, a jesam tata Sefik je Bosanac, pa je mogao izabrati da igra za nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)