Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trckara novinar za njim u Los Angelesu, na terminalu aerodroma, po prilici. Malo ga pristigne, pa pitanje ili kompliment. Kako Zlatan izmace na eskalator, dovikuje iza: 'Zlatan, we love you, man'. Je li istina da Vas hoce...?' Ibra ga prekide: 'Whole world wants me.' (Citav svijet me hoce). I nestade iz krupnog plana. :]
Ako je on švedski nogometaš iliti fudbaler, što mi moramo čitati šta on radi? I ja ću, majke mi, napisati knjigu, sigurno bolju od njegove!
Sta ces napisati kako si konobarisao i gosti te nervirali hahahahahahaa
Zlatan pravi lovu na sve nacine. Cestitke.
Ovi koji ga ne vole, jedva cekaju knjigu Nejmara, hahahahha