Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekaj jos dvije - tri godine , ibro je jos mlad za milan :D
Milan je svjetska velesila i ja vam velim a vi kontajte ko valja u milanu umire a koga milan pusti taj se vise nece nasutati lopte ...... ima berluskoni para vise od abramovica i laporte zajedno .... malo je veci on k riminalac od njih :)
NIKAD! Koji ce vam on klinac!
Ma lijepi moj Bijeljinac... Neda ga majka.:-)
ali za uzvrat traže 20-godišnjeg Brazilca Alexandra Pata, kao i određeni novčani iznos oko kojeg bi se dogovorili s kolegama iz Milana.haha koje gluposti vi pišete pa Pato ima 20 godina a ovaj nosonja ide u Ameriku igrat soceer
bes klub kome ibra nije dobar!
Ibra nikuda ne ide,nema niko love za njega.
Barcelona se piše velikim početnim slovom, mamu vam *ebem nepismenu!