"Nije osvojio ništa važno"
45
Ibrahimović: Messi ne zaslužuje Zlatnu loptu
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to 6-o aprilska nagrada moj ibro, pa da se dijeli stalno nekom drugom
ja ne znam da je izjavio da je on trazi retardosi hendikepirani.... covjek se samo osvrnuo na to da je nije zasluzio - sto zapravo i nije..... al FIFA marketinske muzare rado nagradi i pocasnim nagradama..... ha ja....
jok ti zasluzujes
Kakva benfika barca ja cu gledati juventus sakhtar na sopcast-u HD STREAM
ovaj firgoš sve gori......messi je vrh
Kako je krenulo Messi ce dobiti i nagradu za najboljeg igraca Eura,i Premier Lige...
ovdje nekim retardiranim ljudima treba ponavljati kao papagaj RETARDI MOJI UPAMTITE VISE OVO JE INDIVIDUALNA NAGRDA ZA NAJBOLJEG IGRACA U SVEMIRU MESSI DOLAZI SA JUPITERA A DOK OSTALI FUDBALERI SA ZEMLJE. nemozes vise ljudima kretenima moronima objasnjavati sta vise vi zelite da ronaldo pobjedi eto ja vam kazem da nece jer nema statistiku za pobjedu a leo messi je 2x ima bolju i od ronalda a i svih nogometasa za proslu sezonu ,. leo messi je postigao 80 golova 35 asistencija.
ZLATNA LOPTA JE NAGRADA ZA NAJBOLJEG IGRACA A NEKO KO POSTIGNE 73 GOLA U JEDNOJ SEZONI SIGURNO ZASLUZUJE STIM STO ZLATNA LOPTA JE NAGRADA ZA POJEDINCA I NEMA NIKAKVE VEZE JESILI STA OSVOJIO ILI NISI
Đesi kaže Messi! Čovjek je zaslužio ko niko, pa njega je dovoljno samo gledati tokom sezone, kupova, lige prvaka, šta radi, i kakvo nam zadovoljstvo priušti, dok gledamo njegove utakmice i majstorije, više mu ne bi trebalo da osvoji tu titulu! Kad nije osvojio titulu, nosati ibro, onda evo prilike da osvoji pored te kupa, jos 1 ;)! Dao je najvise golova u hitoriji u Ligi prvaka, i ovaj smokljo se naso ko nesta pametovat! KAd bude blizu messijeve igre i stila, neka se javi! Ova mrcina zna samo na silu i kondiciju, glavom eventualno, od njegove tehnik sve što se vidi, su oni trikovi po youtube-u, i kad je igro u jadnoj ligi holandskoj, tamo je mogo one driblinge s youtube-a furat, nesto to nisam vidio u Italiji, Spaniji od njega! Tako da Messi gigantu, neka ti je sa srecom titula, najjaci si trenutno, i zadnje 3-4 godine!
STA TI ZNAS SMRDO JEDAN
obzirom da je zločinačko vrijem a on pripada zločinačkoj organizaciji kao i izraelski omiljeni vojnici,on to mora osvojit inače bit če belaja..
Barca pljuhnu za njega, je l\' ono 70 miliona, nizašta. Bačene paruštine na klotza.ba
Sjoooooo...... Š\'o ti je rijet ljubomora! Ljubomorni nosonja.....!!!! I ovaj sad tužan. Šmrc.... kmeeee.......
Covjek ima pravo. Sto je mesi osvojio ove godine ako nista bitno nije osvojio? Samo kup kralja? Sto nije Iker Casillas? Iniesta? Xavi? Xabi? Ronaldo više je zasluzio.
Mojne ba Ibro s.r.a.t. Niko drugi ne zasluzuje ni blizu nego samo Messi
..i kao covjek i fudbaler ti si KU..C.
za covjeka ljudi daju po 50-100 miliona eura - Milan se ne moze prepoznat bez njega - jedan od najboljih napadaca na svijetu - i dodje neki anonimni ocito smrdalj da kaze kako je Ibrakadabra klotz.... ne zna coek je l smijesno il tuzno :D