Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nemaju nikakve sanse da ga dovedu..nit bi ga prodo real nit bi ronaldo iso iz madrida..
Veze vi nemate. Ronaldo ide u City, a unjesto njega u Real dolazi Dzeko. Realu treba kloc da im ojaca klupu.
Zlatan ide u City na ljeto...napad Dzeko & Zlatan!
Sa-X urednici,administratori... znate li vi da je protivzakonito izmisljati ovakve tekstove.Ovo je obicna izmisljotina,patka ....
O cemu ba ovi mastaju :D :D
@ valjda KLAUZULA :d šošonuu
Smijesno,Ronaldo nikad nece otici U Milan pogotovo ne napustiti Real! Nema tih para kojim bi IKO mogao platiti vise Ronalda nego Real. Jedino da je Ronaldo truba, Real bi ga prodao za sitne pare!
\"primanjima od 15 miliona eura po sezoni, što je brojka kojoj se još niko nije približio.\" Vise zaradjuje beckham u galaxy-ju.
šuplja
Nek dadnu dzaba Zlatana Citiju i jos im otplate 350 miliona za Dzeku, mislim da nema druge..
Cuj CR da igra u 4-vrto rangiranoj ligi Evrope ?! Ha Ha Ha Pa on je najbolji na svijetu moze se samo vratiti na ostrvo i to ni manje ni vis enego u UNITED !!!! GGMU !
pa ako je hajvan pristace a real ako ovog ciguligija uzme onda nek se rijesi kraljevske krune
U ugovoru izmedju Barce i Milana ima kalauza po kojoj Milan nema pravo prodati Ibru Realu u naredne cetri godine.
Ibrahimovica se mozete rijesiti jedino da ga nekome poklonite ...