Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj nikad cekati da se nesto zavrsi pa da pocnes uzivati u zivotu...
Ako ostaneš u Milanu, imaš ti još 10 godina igrat. =p
ma zabije ga on vama svima, papcine
ma sta ti bolan ne bio bi protiv juvea, cekas da ti neko stavi loptu ispred tebe, a ni da potrcis dva metra?
meni je stvarno zacudujuce kako je njegovo vrijeme brzo proslo ! nmg i dalje vjerovat da jbt on ima 30 god !
Zlatan je dobijao svedske zlatne lopte. Nikad nije dobio Ballon d\'Or. Zlatan je sjajan igrac, ali samo je jednom u svojoj karijeri bio prvi strijelac lige, ima boljih od njega. Inace je samo jednom u svojoj karijeri postigao preko 20 golova u prvenstvu, za tako dugu karijeru, premalo. Za nekoga ko zeli da je najbolji napadac na svijetu, mora davati preko 30 golova u sezoni.
a smije li ko od vas, foteljaskih sveznalica fudbala i homosexualstva,stati u ring ovom momcini???
Zlatan je neponovljiv. Tri zlatne lopte kao najbolji igrac. Nissmo ni svjesni sta smo propustili njegovim neigranjem za nasu reprezentaciju. Zlatane, nek ti se sve zelje ispune.
Izvinjenje, ispravan citat glasi ovako: \"Milanov 30-godišnji napadač i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović priznaje da je već počeo razmišljati o životu nakon karijere nogometnog homoseksualca.\"
fakat je majstor al mu je vazda esto falilo u8 velikim utakmicama i zato ce ostat bez vaznijih euro uspijeha...jedina mrlja sto je igrao za inter
Ja bih s tobom slatko krstario jadranskim morem...igrali bi tenis i fudbal, nasa dva omiljena sporta. Homosi smo, pa sta, ja srbin a ti bosanac.ljubav spaja razlike.:))))
Ma zlaja kralju mozes ti jos jedno 10 god. Kako to zlaja rezonski konta.
vrijeme brzo prolazi svakom, laze onaj ko kaze da mu ne prolazi.. cak vrijeme prolazi danas brze nego ikad ikome u njegovom zivotu.. pa ce mo onda u hladnu zemlju svi do jednog
jes grohno... lijepi nas dijamant dzeko
Ibrahimovicuuu rominooooooooooooo !!!!
Voli se kresat u bulju.