Massimiliano Allegri
0
"Ibrahimović je nadahnuo tim"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ ?! : pogledaj druge igrace njegovog i nivoa iznad (henry, drogba, van nistelrooy, batistuta, pizarro...).. sta bi oni trebali da rade? da imaju spomenike u zlatu za zivota jos? jednostavno je glup da svoj talenat mozgom bolje iskoristi. covjek je jednostavno napustio skolu u 8 osnovne i to se nazalost vidi i kroz karijeru. tako ti je.
eh bas si \"dingospa\" - naopaki gospodin.
nosonja i tu ces da ugasis. i u fudbalu kao i u bilo kojoj drugoj bransi moras imati barem malkice mozga.. sto kod tebe nije slucaj, seljak neotesani. klasicni primjer krkana.