Uvršten u Šetalište slavnih
33
Ibrahimović: Ja sam živa legenda
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibra jedan od najkvalitetnijih napadaca evrope ikad !
NJEGOVO VELICANSTVO ZLATAN IBRAHIMOVIC
Ja bi se vise hvalio da sam na njegovom mjestu, a vi komentarisi te i dalje kako hocete.
Sto ste toliko LJUBOMORNI. Zlatan zaradjuje lovu na svoj rad, talenat, trud. To sto sebe ne osjeca Bosancem je normalna stvar, tako se ne osjeca 90 % djece koja su rodzena i zive u inostranstvu, a Bosanskog su porijekla preko roditelja. A zasto bi voljeli Bosnu koju poznaju samo kroz nekoliko godisnjih odmora. Logicno je da vole zemlju u kojoj su rodzeni, odrasli, i jos uvjek zive. Za mene je vise cudno da u Bosni 70 % njenog stanovnistva ne voli svoju domovinu.
tipicni ciganski mentalitet
Ti si jedan obični cigo. :)))
Šta se furaš !
Jest da ga na volim. ali je legenda u pravom smislu riječi, najjači napač na svijetu, ponavaljam opet ne volim ga nikako samo govorim činjenice :)
Za pitara , glup si ko beton , Bosna je uvijek imala velika imena u sportu i nije ovaj najbolje ime svih vremena ne glupiraj se ..
Jos jedan narcisoidni lik.Kapa dole za igru najvaznije sporedne stvari na svijetu al da ne budes i ti tuzan ko Cristina za par mjeseci .
KLOCU POD NIKOM BOSANAC-moram da ti kazem da prvo naucis pravopis bosanskog jezika pa onda dodjes na portal i komentarises.do tada zivi u njemackoj i ne dipr..je..bo ..te svabe
@PITAR hahahahhahahahahahhahahahahha pa niije ti dzaba taj nick
Zlatan Ibrahimovi je upravo to..legenda koja zivi i kojoj zelim svu srecu u fudbalu i zivotu..jer momak ne da je cvrsto na zemlji nego je ispod zemlje niti se puse niti se dize poput nekih nasih kloceva koji daju dva gola i kontaju da su pojeli svu pamet svijeta ..zlaja kralju samo jedno nikada necu prezaliti sto te ovi klocevi od nasi iz saveza nisu doveli u nasu repku..tebi zelim puno srece u svemu a njima ce bog da sudi..sretno zlaja..
IMA DOSTA NEGATIVNIH KOMENTARA ZA NAJBOLJEG BOSNJACKOG SPORTISTU SVIH VREMENA, NIJE ZA CUDITI NASA BOLEST. IBRA JE NAJVECA SPORTSKA LICNOST SVIH VREMENA SA OVIH PROSTORA I SIRE. SA NJIM SE MOGU POREDITI VELIKANI POPUT NIKOLE TESLE I SLICNIH. SVAKA CAST JARANE
Njegov nos je druga najveca stvar koju posjeduje, naravno poslije njegovog ega...
Zato si ti redovan na komentarima, pod 98 razlicitih nickova ;) , pa znas cijelu situaciju, ko sta komentarise !
Postovanje,Klix! Puno komentara sam gledao do sada,pa bih vas zamolio da ukinete rubriku \"komentari\", jer mi se cini da samo nepismeni idioti koji nemaju pametnija posla komentiraju svaku vijest koju vi objavite....cisto da bi nesto napisali.Puno pozdrava redakciji....!