Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko pretjeruje lik u pm
To mu je izgleda i cilj, pretjeruje dok se drugi glodju i loze a onda se smije kad cita. Tako se meni cini jer kako drugacije objasniti da covjek sebe naziva Lavom.
Zalosno sto mnogi neshvataju ovog interesantnog lika Mr Zlatana. Lik se zeza izaziva provocira i novinare i ostale. Sve je popularniji sto njemu donosi ogromne novce Dobija ponude da radi reklame od giganata Samsung Volvo itd Lik je pametan kao i njegova supruga gospodja Helena
....Balkanac i vodi ratove svakih 30-40 godina zbog njegovog poimanja zivota....Pa evo, izmedju ostalog, I sporta - fudbala, koji, posebno u Sjevernoj Americi, znaci vise od plasmana na tabeli. Ozbiljniji analist bi imao argumenata staviti, cak, i takmicarski karakter sj.-americkog sporta pod znak pitanja, jer promovisanje u visi ili selidba u nizi rang takmicenja, najcesce, izostaju. Ima kovanica 'show-business' . 'Business' ... znamo kako, show ... to je ovo sto Ibra radi.
Saudin78 svaka cast za komentar.pametno rezonovanje stvari.
Jucer, za 20 minuta, lav je pokorio i Ameriku.
ibra ne prdi. snimas reklamu i pricas ciganski jezik. stidi se
Firgaš par ekselans!
Pa i lav ostari i pregazi ga vrijeme!!!
Moze Ibra iz sela no ne moze selo iz Ibre.
Nekad sam mislio da si skroman i normalan čovjek, danas ipak vidim da si papak de lux... Stvarno onaj ko te savjetuje da se tako exponiraš ti čini u najmanju ruku rečeno, medvjeđu uslugu. Igraj fudbal ako možeš, uzimaj pare i nemoj previše kreketati... Jel si već svima počeo da ideš na šuhu.
Idite djeco u školu , nije baš sve u parama... Ibra dokaz
Moze i Galaxy, ako nema nista drugo. Sada bi on i da se varti u reprezentaciju Swedske,da ne bi pao u zaborav. Prepotentan i bahat, arogantan. Ali svemu dodje karj, samo sto on to ne zeli da shvati!
Ko je skromniji, on ili Ronaldo??
Dzeko je za tebe igracina
Ibra baci udicu, a na nju se istog trena zakaci barem njih 10. :o))))
Dobro, jesi Italiju i Francusku. Englesku si pokorio poslije onog gola makazicama. Igrama u Manchesteru nije se bas istakao. Ali Amerikanci ionako pojma nemaju o fudbalu, njima se svasta moze prodati.
Možete vi pisati šta hoćete, on je od svojih izjava napravio brand i naplaćuje to itekako. Naravno, prije svega je odličan igrač.
Ovaj gori od ronalda