Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krojfu ko igracu kapa dole uvijek, genijalac. Al brate ako je tako rigorozan prema mladim igracima, iz druge zemlje, sto je onda trpo onog svog sina u tim Barcelone dok je bio trener iste. Ako cemo pravo, slabo da je losiji igrac ikada od mladeg Krojfa zaigrao za Barcelonu.
I da, zaboravih dodati da neki igraci uprkos cinjenici da tehnikom odstupaju od osobnih kvaliteta u globalu, u svakom slucaju unikatnim kvalitetom mogu nadomjestiti nedostatke iskazane gubitkom afiniteta...Jer sta je igrac sa vjestinom na visokom nivou ako skromna tehnika nadvlada njegovo poimanje same igre....Vjerujte, ja kada sam igrao nekad mi se cinilo kao da stojim a ostali se krecu, srazmjerno mojoj perspektivi pogleda na fudbal.Ocito to nije bilo tako...
A ko je ovaj narkoman Krojf da sere po velikim igračima i trenerima.Obični luzer zbog kojeg Holandija nikad ništa nije osvojila iako je imala nekad extra ekipu.Pa za njeg je Ibra izmislio fudbal.Kad je krojf igrao samo se šetkalo po terenu igralo po 30-ak utakmica godišnje i trčalo po 2-3 km a sad se igra 60 utakmica u sezoni i trči po 10 i više km na jednoj tekmi.
AUFFIEDERZEN...AUFFIEDERZEN....AUFFIEDERZEN...HVALA OLICU!
Dobro je pa sa-x cita komentare citaoca PA DA ISPRAVE GRESKU!!!!!!
oprostite Johan Cruyff-u, popio je to jutros casicu viska...pa je svasta lupao...
Upravo je 29-godišnjim Kameruncem, međutim, Cruyff \"natrljao\" nos njegovu švedskom vršnjaku. Ja ko bi vas razumjo al ga znate zavrnuti svaka vam cast
aftonbladet.se ;)
Mislim da je Aftonbladet Svedski list...Holandski uglavnom nije...