Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bitno koji je trener u pitanju, misljenja sam kada se postigne ovo sto je recimo Guardiola sada sa Barcelonom da mu je vrijeme da ode. Nakon ovakvih stvari obicno \"kola krenu niz brdo\" a samim tim pada i rejting trenera. Tako da mislim da svaki trener koji napravi ovakvo nesto sa jednim klubom po meni treba da mijenja sredinu i prihvati se novog kluba i novog izazova.
ma ta će ibrahimović džeko mu kroz nosinu probacivo
Ne znam da li je Guardiola dobar trener, ne razumijem se. Znam samo da je je gospodin, lijepo prica i daje inteligentne izjave. Ima extra ekipu te vrhunske igrace, i jos bolje rezultate. Moje misljenje je da su svi oni jedinstveni treneri, te da je to sve obicni sou. Budite uvjereni da je Mourinho znao da ce izgubiti, jer Real nije uigran. I isto tako da su poslje utakmice on i Guardiola pili sampanjac i vecerali, dok glu.pi narod se svadja prepire i tuce. Nikad mi nismo trebali dalje ici od Arene i gladijatora.
Zasto svi misle da je Guardiola dzentlmen?Njegov sukob sa trenerom Kopenhagena je elegantno presucen.Sumnjive pobjede protiv Chelsea,Arsenala.. Nije dovoljna samo terenska inicijativa i posjed lopte.A i potrefilo mu se sve.Svi igraju za Mesija zato su Ibrahimovic i E´to izbaceni.Zasto Mesi ne igra dobro za repku?Koliko je dao golava na 2 SP ili kvalifikacijama?Bez namjere da umanjim njihovo ili njegovo znanje.Mourinho mi je antipatican ali je poslije Sir Alexa najbolji trener.
uh koliko njih zaboli za vase komentare. a najbolja je ona prica \"nasi\", \"njihovi\", \"mi\" pobijedili, \"oni\" izgubili. a niko dalje od BIH mako nije.samo na TV-u pogledali utakmice.hahahahhaa get a life ppl ne znam kako vam vise ne dosadi komentarisati. nego hajde lagano, kanite se kompjutera, i prihvatite se posla nekog!
Da se svi muškarci ponašaju ko ova .pi.č.k.ic.a Gladidola, svjetom bi vladali k.u.r.v.e i pe.d.er.č.ić.i. Još samo da zaplače, isto kakva ku.r.vi.c.a. Je.b..e..mliti djecu ćelavu..
e jest se on nasekirao zbog njih dvojice pa to je cudo jedno........ koje seljacko mahalske novine hahahaha express pametnije stvari pise
BAS TAKO! Sir Alex Ferguson je babo, gazda, sef, faraon fudbala....lik od 1986 od kada vodi Manchu ima 11 sampionskih titula, 5 FA kupova, 4 Liga kupa, 9 onih njihovih hepeka, community shiled ili vec kako se zobu, 2 lige sampiona, 2 puta bio pobjednik kupa kupova, 1 uefa super kup, 1 svjetski klupski sampion! NEMA DALJE!
ne navijam ni za jedan klub, samo mrzim Barcelonu.
legendooo....ko *ebe njih dvojicu...vidis da ti zavide ba
\"Ostario sam, počeo sam gubiti strpljenje\". Strpljenje dolazi s godinama hajvane, a ako je kod tebe suprotno onda nisi normalan.
Postoje tri vrste trenera: 1. \"Losi treneri\" - treneri koji nemaju nikakvih rezultata i koji nisu nikad nista osvojili(kao npr. klinsman, van basten, safet susic...) 2. \"Dobri treneri\" - treneri koji imaju rezultate i koji su osvajali nesto(kao npr. mourinho, hiddink, cappelo) 3. SIR ALEX FERGUSON! - BOG za sve ostale
ebo te mou, jel to on hrani mozda. zapravo ebali te obodvojica skupa, de smiri dozivljaje malo. tebe real madrid samo kosta, kupujes njihove salove, dresove i sl, a sta oni tebi daju.
mogu ti ga samo podudlati pepe...pogotovo onaj cigan moroninjo
evo text o fudbalu a ovi pojedini več upotrebjljuju pogrdna imena(ba lijander,šiptar)mada to nema veze ni s jednim ni drugim(ibra se rodio gore u švedskoj i 100x je reko da je šved,a mourinho ako je šipac onda sam ja eskim),i onda ja ne mogu da vjerujem gdje živim u kakvom okruženju fuj!
ne podcjenjuj muzurovica mazgo
kretenu glupi jalijase gledas na tv koje gleda 2 milijarde ljudi ko tebe gleda??? ne znam gdje je mou prozvao pepa? mou koliko je arogantan toliko je i inteligentan a i titule govore za njega...fuad muzurovic moze barcu trenirati