Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Ibro , Ibro , drag si mi , ali pretjerujes .. Prosle sezone je TVOM Milanu svirano najvise penala uz Real u svim ligama , a sve si ih ti sutirao , pa sto ne dade tih 90 ? :)
Evo ga ko Pele
Ibrahimovic je dosao kao debitant i Barcelonu i postavio rekord kao debitant sa ne zna tacno koliko golova ! Messija vidimo svi u Argentini ko malo prati Fudbal :/ . Ibrahimovic je imao najskuplje transfere također u historiji fudbala. Ibrahimovic je otišao iz Barselone radi toga što je messi postavljao formaciju kako će se igrati .Messiju svaka čast ali Iniesta prije zaslužuje zlatnu kopačku .Messi bilo gdje da ode ne bi se snašao.Ibrahimovic gdje god da je otišao ne bi se mogao zamisliti tim bez njega.Milanu 35% prodaja karata je spala radi toga što je Ibrahimovic napustio njih.... i još dosta toga. Jednostavno jedan je IBRAKADABRA!
Ma gdje je on ovo izjavio ??? , ovi klix-ovci pisu kako je njima cejf !
zasluzuje ibra magija da bude u top5 fudbalera fife...ibra magija hara evropom
recite mu u komentarima ovde, kako nije pravedno, sve ce on to fino procitati te uzeti u obzir, sta vam je s.t.o.k.o noliferska :D
pisete Ibri,procitat ce on to sigurno:)))))
kupusaru jedan iz bijeljine, dao bi ti mozda i 50 golova u godini da ne dobijes po 4-5 crvenih kartona, zbog svoje maloumnosti
My record stood for 40 years - 85 goals in 60 games - and now the best player in the world has broken it, and I\'m delighted for him.
Š V E C K I K L O Š A R
upravu je zlaja prebrojte sve penale pa onda recite vi iz redakcije kada pregledate sve golove mesija a ne govoriti kako ove sezone imaju isto penala a gdje je prosla sezona pogledajte ovaj klip pa recite nesto http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vY6m8sOjenU#at=188
nije on to izjavijo sklonite ovaj clanak lazzzzzzzzzzzzzzzzz lazzzzzzzzzzzzzz ne srmotite se klix
Jad ljubomorni,ne moze se ni porediti sa Messijem! Klasicna mahalusa
Ibra vječiti kritičar Barce.. istina nekad pretjera ali za većinu stvari je u pravu. A i ovaj klix je smorio više s Messijem.
lazzzzzzzzzzzz lazzzzzzzzzzzzzzz lazzzzzzzzzzzzzzzzz
koji ste vi kreten bozete nedaj
nije istna da je to izjavijo lazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz