Nove Mancinijeve želje
0
Ibrahimović i Cavani uz Džeku u napadu?
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se čini da šeiku Mansouru treba novi trener za svoj klub, a Ibrahimović i Džeko.. to bi dobro bilo!
meščini da je city posto niđe-veze klub sa neam-pojma trenerom (a eto ko fol nekad bili nešto i to niđe veze)
vidi se da je mancini panglu oce da ima 3 cista CF haha a veznog reda nidje.....mancini konju
aa H.A.J.V.A.N.A..u ekipi postoje i igraci sredine terena..a oni vama trebaju :S..tu vam je promaha isto kao sto vam je u glavi :D..
..nikako nije najbolje..da igraju zajedno ibrahimovic i džeko..to je nerealno u danaćnjem sustavu nogometu...ibrahimovic ner može igrati krilo.nikako..
Ma sigurno ,treba Ibrahimović ,Iniesta ,Messi ,Robben i C.Ronaldo i bili bi extra ,to je pravila odluka majmune italijanski ,treba samo tebe zamjeniti ,pa makar i Husrefom Musemićem! :))
Nek dovedu Ibrahima, Runija, imaju kretena Balotelija i sta ce im vise. Da nisu igraci bili bi gangsteri, ai ovako su. Mozak im kao plivadon. Sve na Goli otok.
Zamisli te Ibra i Džeko u napadu pa svaka reprezentacija koja igra protiv nas bi morala igrati sa petoricum u zadnjoj liniji
tevez je svakako odavno na izlaznim vratima, a i baloteli se tako ponaša! samo jos da je silvu smiriti da pocne dzeki dodavati...
Ibra je odličan grač vrh svjetske klase šteta što šupci iz saveza tražiše puno para mita za poziv u reprezentaciju od njegovog oca koji je želio da mu sin zaigra u A reprezentaciji Bosne Ibra je tad igrao još u Malmeu i bio največi talenat u Skandinaviji.
+dovedi mesija i iniestu iz Barse u paketu e jebi ga Manćini takve igrače imaš ti bi sad još dovodio nove i to super-zvijezde fedbalere nemaš pojma o taktici i bilo bi pošteno da odstupiš
Onda ce igrati u formaciji : 2-4-4 Mancini nije normalan !
kakav ba ibrahimovic,on bi tek ukopo dzeku, zlatan je igrac poput ballotelija tj cudak
najbolje bi bilo da ima daju titulu onako na \"lijepe oci\" da djaba ne torse pare... jer ovakvom startegijom nece njidje dogurat..
mancini bi barcu uništio, taktika gurni sve zadnje vezne u igru... uništi nam Džeku, mamu mu žabarsku!
Slazem se da bi im prije trebao novi trener... a ovo ne bi valjalo po Dzeku nikako, ionako sad nema prvu postavu, kako bi tek bilo ako bi mu doslo jos konkurencije u napadu. A mislim da zasluzuje prvu postavu u Cityu, u to me uvjerila njegova igra sinoc na Bilinom Polju :))