Nema ništa protiv nove saradnje
0
Ibrahimović: Guardiola bi mi morao dati neke odgovore
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ova 2 tipa jednostavno ne pasu iako su svaki za sebe u svojoj disciplini ako ne najbolji onda bar medju najboljima. da jos 10 puta pokusaju slicno bi zavbrslio. jednostavno rade na drugacijim frekvencijama.
pep, jesil bio i na jednoj utakmici Barcelone???
Evo vam link da vidite vaseg ciganskog ljubimca, pa ga i dalje kujte u zvijezde http://www.kvikli.com/video/view/310
odgovor bi bio da nisi zadovoljio kriterije koje naj klub na svijetu postavlja,jednostavno nisi tip igraca koji bi odgovarao nasem stilu igre,ukratko to bi bilo to.
ma kakav guardiola, on samo fura one izdanke cig.anske škole, a kad mu pravi napadač dođe drži ga po strani. nek je njemu pedE.Ro bolji napadač
Ma ti si jedan cigan iz ruralnijeg dijela BiH, to ti je dovoljan odgovor, imas necistu romsku krv i treba da se stidimo sto ikako vuces korijene iz nase zemlje..klocu odvratni..