Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj BAGGIO HUSIDIC
dr zlatan
Majstor sta drugo reci.
Nije Baggio nego Adis i nije Husidić nego Hušidić!
Plus je Babin, pobegao od Atifa i Alije tj. njegovi roditelji obzirom da je '87. godište! Šta napravi blesavi Alija!
Bađo iz Agrokomerca: " Ako ne dobijem poziv za naredne utakmice (bilo za vreme Meše, opaska autora), biće to poruka i meni i Krajišnicima. Biće to tjeranje od državnog dresa i ako zaigram za Ameriku, niko nema pravo da mi zamjeri, jer ću biti primoran, teška srca."!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treb'o je uvalit' jos bar 2 komada, al' eto... u trendu je - gol po utakmici. Ovaj Nijemac 'Ivanovic' nije u stanju Ibri pera odbit'. Husidic I Ibrahimovic bi mogli postati udarni duo u MLS-u. Jer, ovaj Krajisnik vrijedi daleko vise nego sto danasnja minutaza kazuje. I dalje mislim da je 'jazuk' sto nije dobio sansu da igra za otadzbinu. Momak je univerzalan, igra sve.
Samo trpaj Ibra !
Trebao bi se on priključiti boksu ili UFC, fudbal je već prekucao.
Sve te ne hebalo, kakvih je ono sedam patuljaka oko njega?