Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da tevez nece smjeti raditi one stvari koje je radio u city ju jer ibra ce njega spustiti na zemlju hahaha dva tri samara i gotovo :D
IBRA KA DABRA ! vidi se odakle gene vuce ta super zvjezda cim ga vidis kako je zaigran s loptom ono potez vise sto bi mi rekli ali nema veze kod njega je oprosteno :)
Dje ce bit dobro,sve umjetni klubovi,hajd da si reko notingem forest il leeds cuj man city i psg ahahahah
Zlatan Ibrahimović (Malmö, 3. listopada 1981.), švedski nogometaš, bosanskohercegovačkih i hrvatskih korijena
bio bi dobro pojacanje,i mislim da bi se uklopio u milanu,ali nebi imo pravo nastupa ove godine u ligi prvaka jer je nastupo za city
Lose si informisan.
[email protected] se odakle gene vuce ako neznas da ti kazem sa Bijeljinskih zelenih stadiona ko djecak od osam godina trckarao za loptom do rata 1992.god i sudbina ga odvela di Swedske ......................!
u u milanu nema kurcenja tamo se neposlusnost odmah kaznjava
@neko Stvarno lupetas.Definitivno. Prvo sto Tavae igra sam, to je jedno. On nije timski igrac. Drugo, ni Ibrahimovic to ne trpi, kada to i sam primijeti, razbijesnit ce se i nista od kombinacija. Trece, Barsa je Barsa i glup ti je komentar.
I jos kad on i tevez udare na Barsu nece im biti dosta ni 3 puyola