Nogomet
0

Ibrahimović dijete iz dvorišta doveo u Milan

Totalsport
Zlatan Ibrahimović (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimović (Foto: AP)
Milanov napadač Zlatan Ibrahimović ostvario je san jednom švedskom tinejdžeru dovevši ga na probu u klub nakon što ga je otkrio u vlastitom dvorištu.

Ime sretnika je Erik Kristjansson koji je ostao u nemalom šoku nakon što mu je Ibrahimović rekao da spakira stvari i zaputi se na trening "rossonera" poslije nekoliko dodavanja loptom kod Ibrahimovićeve kuće. Inače, mladić je sin arhitekta koji je obnavljao kuću napadača švedske nogometne reprezentacije.

"Pitao je mog sina bi li volio pokušati igrati za Milan. Nismo mogli vjerovati da se ne šali. Priča je bajkovita. Nisam mu mogao zabraniti da ne pokuša", potvrdio je vijest Gisli Kristjansson, otac 16-godišnjaka koji se u pravo vrijeme našao na pravom mjestu.

Mladić se odmah našao u avionu i već je odradio nekoliko treninga s vršnjacima u Milanu.

"Naši su treninzi poput utakmica visokog tempa. Nevjerojatno je koliko mnogo učim. Vidjet ćemo kamo će me to odvesti", kazao je Erik, izrazivši nadu u ostanak:

"Ne znam kada ću se vratiti kući. Nadam se nikada. Vidim se na mjestu krilnog igrača, ali mogu igrati i na drugim pozicijama. Puno se trči, no pluća su mi dobra".