Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao igrac sve pohvale ali kao covjek obicno govno
Nemas ni ti ni ja pojma kakav je kao covjek, tako da mojne tisra
Uvijek će mi biti u dobrom sjećanju ovaj velemajstor koji je uvijek imao samopouzdanja i veliku želju da zasjeni ostale svojom smjelosti i nogometnim marifetlucima.
A Sarajevo bi mu dalo 3 miliona. Duplo više nego Milan.
Ibra je budala.Umjesto da se oprosti u dobrom sjecanju sve ce pokvarit i ebace mu mater.Treba se znat kad se treba oprostit.Ovako nece ni igrat zbog operacije sada.nemoze tijelo Jarane.Ipak nisi Bog.👍👍
Što bi bio budala? Zarađuje pare i boli ga mandingo.
Igra dok mu se igra i dok moze igrati, ocito da voli igrati i da pare nisu u pitanju... A i da je dovoljno dobar da ga Milan hoce....
gotovo je ibrino,operacija i skoro 1 godina sad pauza.Kao igrac top kao covjek budala misli da je bog.Drago mi je da ga je Dzeko prestigao na listi Strijelaca Reprezentacije.Top 8 Golgeter u Ligi Petica i Reprezentacije.Svjetska Klasa Dzeko 🇧🇦🇧🇦💪.Dzeko je za njega Gospodin covjek.Dijete Rata.