Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je majstor ovaj Zlatan
Ovaj Ibrahimovic nezna dat los go
\"ibra je najbolji igrac trenutno na svijetu.\" HA, HA, HA, HA....pa opet HA, HA, HA, HA... IBRA JE JEDNA SELJACINA KOJA AMA BAS NISTA NIJE USPJELA, OSIM GANJANJA PARA! KARIJERA NULA, SEST KLUBOVA U PET GODINA, BAS REFERENCA, NEMA STO!!!!
ibra je najbolji igrac trenutno na svijetu..jedini koji mu moze parirati ali opet je za nijansu slabiji je CR7,ovo ostalo su sve male mace za njih dvojicu...karaj levskogggggggggggggggggggggggggggg...idemo na liverpul :))))))
Ibra ti si pravi majstor
Zlatan je izdajnik Bosne i Hercegovine!
snobu bezlični
dfgds nezna se pise odvojeno, dakle ne zna.
S.S. Pape je čudo napravio sa PSGom, da vidimo hoće li ga tanZla nadmašit Barca ko Barca, visca
aa nijde cenera na ledjima ibre,nego 18....neda nena cenera jok jok
Ovdje grijesite ,Milan ne igra protiv REal Madrida sljedecu nego protiv CD OLIMPIE koji ste vi
Pa gdje ti vidis problem? Ibrahimovic je Svedjanin! I sta bi ti sada, zato sto mu je otac bio rodjen u Bosni, pa da ti osjecas da je kao nas? ti i takvi su lokalni glupi i plitki mozgovi koji nista u svom zivotu nisu uradili, pa bi se poistovjecivali sa uspjesima drugih!!!!! Idi jadan pa se jezi koliko hoces.
REKORDNA ZARADA U SAMO TRI MJESECA 23 550 KUNA. AKO ŽELITE NAŠE PAROVE POŽURITE I JAVITE SE NA MAIL JER NOVE KANDIDATE PRIMAMO NA PROBU ZA KOLOVOZ PO DUPLO NIŽOJ CIJENI, A PRIKLJUČITI SE MOŽETE DO POČETKA KOLOVOZA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
Sav se najezim kad cujem \"Suédois\", doduse, francuzima Zlatan Ibrahimović, sa ono \"ć\" zvuci sigurno tipicno sveCki
Ljudi otvorite oči, A l l a h nam šalje poruku! Zar ne vidite! UPOMOĆ!!!
kralj, sah-mat ibrakadabra