Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
forza MILAN razbijmo katalonce
milan ove godine s barcelonom ima skor 5:4. niko nije ni blizu podjednako odigrao s barcom. znači da milan zna igrat protiv barce. barca je najbolja, nema govora. ali to ne znači da ih milan ne može zaustavit, a u prilog tome govore i već odigrane tekme. sve u svemu, biti će to sudar titana i sve je moguće. a o Ibri je uzaludno trošit riječi. sigurno najbolji KLASICNI napadac na svijetu. messi i ronaldo nisu klasicni napadaci. ako ibra bude onaj pravi, on sam moze pobijediti. najvise ce nam faliti silva i to takodje može biti odlucujuce.
@ DaX Nema š ni ti ništa nauciti, osim pismenosti :) Nije nema te, nego nemate.
Nema te sta izgubiti, osim polufinala lige prvaka! ccc... :D
eh hajd sada da vidimo to prepotentno sirnje ruku....lako je protiv novare se kurciti
Pa kad ne može Real... valjda će neko, nekad... al\' sad.. naah, mislim da ne.
e brcko ti po babinom pakasu ibrahimovic je rame uz rame mesiju i ronaldu ako nije bolji od njih onda je u istoj klasi sa njima
Zabio 22 gola u seriji A , 20 je bilo iz penala!
Ma normalno da je Barca favorit, nema sta, igraju daleko najbolji fudbal, slozni, skladni, do detalja. Nadam se da ce se Milan solidno nositi s njima. Nema sta.
Negdje 15-20% da Milan prode, iako bi volio.
I kakve sad ovo ima veze sa dzekom?
I kakve sad ovo ima veze sa dzekom?
@ @maja nisi skontao, nije zlatan rekao ništa loše protiv messija, nego je rekao da je i ostatak barcelone sjajan. i da se ne treba zanostiti da možeš dobit farselonu ako zaustaviš mesija jer ima i drugih opasnosti.
bravo Majo jest se našao ko će šta pričati o Messiju
Ni Milan nije samo Zlatan Ni Real nije samo Ronaldo itd itd
volim bosnu, navijam za barselonu al prije bih kupio ibrin dres nego dzekin...FUDBALER, SPORTISTA, LEGENDA