Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi je li istina da je on htio da igra za nasu repku i da mu je neka nasa budala iz saveza trazila LOVU da bi zaigrao ?
Kad se sjetim i onog Miralemovog javljanja uzivo na dnevnik gdje doslovno moli da mu se odobri pasos, dok su ga vjerovatno savezi Luksemburga i Francuske vukli za rukav. Kakav javasluk u savezu. Pa ko to vodi ?
ne znam za pare, ali su mu rekli da nije dovoljno dobar da igra u reprezentaciji
6:2 p.i.č.k.a. vam m.a.t.e.r.i.n.a.
JA SAM ZLATAN SIN BOZIJI :))) AJDOLU
Barca ima Messija, iniestu, Xavija, a i ostatak tima, naravno, pa nece Real biti najbolji sa onom OHEBINOM Ronaldom. Zlatane, nisi se snasao u Barceloni, al je moras postovati, tebi je najbolje bilo u Juventusu
Pa dobro jesu li ga sada \"samo\" odbili ili su mu trazili tih 10.000 KM ?
gledam sliku i pitam se je li ovo onaj hakija sto prosi,isti.
@pilot......I to je istina to je bilo davno tamo neke 1996.godine.
majmune htio je i sam je to rekao i tacno je da su mu trazili pare i rekli imamo mi takvih koliko hoces...
cuj ibrahimovic htio da igra za repku bih, a neko mu trazio 10.000. e dobar vam je taj vic.
Ma sta ce nam Ibrahimovic, ne zna sastaviti recenicu na nasem. Nije on Bosanac kolko god se trudio da to bude.
Iste snage koje ovu našu Bosnu dovedoše na niske grane....prvo u svoj džep za familiju i unučad,pa ako nešto pretekne(malo,vrlo malo)...... valjda će ovaj komitet za normalizaciju duže potrajat.....
Hvala @SA Koji su to idioti. Hajmo pokrenuti nekakvu internet akciju da se bar ta budala javno oznaci, ako se zna ko je.
@Postar Istina je,10 000km