Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bio nam je dobar kad je zabio golove..i kad je u polusezoni zabio sto nikad niko je,, slavili smo ga i svi voljeli..sta je sad? koja smo mi stoka od naroda..nama ne treba ni dati da uopste igramo kvalifikacije!
samo ljubomorni protiv vede pricaju...on je kralj i trebao je otici iz tog seoskog kluba da mu muhtari ne govore sta treba raditi....nedaj se vedoooo...
Sasvim zasluzeno, doticni gospodin ce uskoro pojacati Oberhausen!
On je van forme vec godivu i vise
nije nikad ni bio al ima cojk vise srece nego znanja, takva nam je i repka!!!!! bullshit!
ja, di šlauf iz gezund.....
papak
izvan forme, kod mene igra k\'o sat, taman bice odmoran za vaznu utakmicu protiv slovacke
Opet svabe lazu, vedo je nas fini posteni , doduse neizbruseni dijamant iz okoline bratunca.
Hajde Pape ja cu preuzeti klupu a ti izadzi na teren zovnucemo Baku,Hadziju i ostalu klapu da pokazemo ovoj balavurdiji sta je praaaaavi footbal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!