Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrh napada u Brazilu Ibišević - Hajrović!
Jes, s Džekom na klupi.
Sa Vrsajevicem u ekipi nema potrebe da idemo sa dva napadaca :D
da ga nisu povrijede omele igro bi minimalno u Bajernu
Ako je Bayern minimala sta je po tebi onda maksimala ?
Ne mogu vjerovat da je naš narod samo olahko odbacio Edina, poslije tolikih partija i golova koji su nam znacili.... nasem narodu ne mzoe niko ugoditi..
E kakvi su ostali ako je ovaj najljepsi!
Kakav Dzeko kakvi bakrači, čovjek šuti,igra i trpa golove... Bravo Vedo majstore,najbolji si igrač ove države...
NjV: u preokretu u aferi "Howell Machine" (poludivlja firmica iz američke vukojebine kojoj banditi iz vlasti za očito primljeni mito žele dati koncesiju za proizvodnju oružja na 10 godina, u Silajdžićevom stilu tj. njima za procenat a narodu BEZ PARE ZARADE), juče su se razotkrili i Bordžijini sefardi iz SDA i njihovo porodično piskaralo Hadžifejzović koji ih je reketirao "Ramiz Dž." bljuvotinama dok ga nisu stavili opet pored sebe na sećiju da zamijeni Zulfikarpašićevog sestrića Hadžiomerovića od kog je simbolično preuzeo palicu pozvavši ga u goste prošle sedmice; tako banda osim očite monetarne koristi u dovođenju mega-trovača okoline vidi i političku dobit pa preko megafona Hadžifejzovića koga narod zove "mahaluša tv" poturaju da "Amerikanci brinu o FBiH" te "oružje služi za ubijanje pa šta će nam onda, bolje da to Amerikanci preuzmu" (iako za mito nemaju moralnih dilema tipa "oružjem se ubija" (najviše muslimane po svijetu jer imaju najviše resursa) a na njemu će svakako pisati da ga je napravio glupi Bošnjo koji tako pokupi ljagu dok kvislinzi kupe kajmak); svako ko ima Internet vidi da se radi o maloj zanatskoj firmi s bolesno ambicioznim zalizanim vlasnikom tipa gangstera iz Sopranosa; gdje su sada hiljade "nevladinih" (stranih vlada) organizacija, od kojih se velik broj zvanično bavi - zaštitom životne sredine? http://is.gd/sW9lTx
Majstor ostaje majstor...
dzeko ili klocu gledaj ici
prije svega LJUDINA
Ja ne znam gdje ovi admini iskopaju ove snimke golova.Isto arhivski snimci 92-93.Pa majku mu *** ako vec radis preko neta potrudi se malo,izvora mali milion.
Bravo Vedade. Samo trpaj. Drugi nek se ugledaju na tebe. Necemo ih pominjati:-).... Zalaganjem i upornoscu nista nije ne moguce.
Vedade aferim
Kad Džeko napise twitt da je otisao sr*ti odmah 100+ komentara,a kad Ibišević da gol ili dobije neku nagradu,priznanje tad maximalno 30 komentara -.-
vefo oko moje plavo
oko moje lijepo :)
Vedad najbolji trenutno nas napadac
bombarder :) samo trpaj...