Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali, kako ga vole ona dvojica na Eurosportu.. :)
Plavo oko naše! ⚜️
Vratiti ga u repku pod hitno
Da nije bilo povrede nakon sjajne polusezone sa Hoffenheimom gdje bi mu bio kraj
Volio ili ne volio Vedu, covjek zna da da gol. Ima nos za to.
Prejaki Hoffenheim treba biti jessnji prvak, Bundesliga, Sport Klub, Mijajlović, Bayern-Hoffenheim, Vedo sam sebi nabacuje loptu i daje gol, 18 komada, 17 utakmica. Kako divno vrijeme. A onda je došla povreda
Koliko nam samo fali :(
Bravo legendo. Puna podrška i samo naprijed. Svaka ti čast. Jednostavan i veliki čovjek i patriota.....
Mogao je on jos dosta toga dobrog uraditi za repku.Ali tako je kako je,odlučio je da ne igra više, a i sad je bolji od pola sadasnje ekipe.Vedu,Medunjanina i Hajrovića vratiti,a i Luliću nista ne bi falilo,samo da odmara kad se treba odmarati.
Zovi ga pape u repku..
Svaka cast Vedi, al' naslov malo je rec bombastican Kontam gubili dva razlike i Vedo usao i preokreno, a ono ljudi vodili regularno jos ovi drugi crveni dobili.. ma idite berite baje..
to zato jer sam ja jucer set'o oko stadiona 😁⚽
Vraćaj se Vedo
Aferim Vedade,valjda si zaradio 400 hiljada eura
strašan igrač