Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misimovic je bio odlican igrac, igracina na svojoj poziciji. Ibisevic odlican igrac na svojoj. Hvala im na svemu sto su ucinili i cine da se osjecamo sretnije.
Ne slazem se, uopste, sa kritikama nekih na racun Ibiseviceve igre protiv Estonije. Meni je Vedad bio 1/1. Trudio se primjerno, otvarao prostor, osjeca gol-poziciju, proigrava, gadja i.... pogadja ;) Iako, je i ona stativa trebala uci. Sa Ibisevicem u igri, i Edin Dzeko je mnogo opasniji. Pohvale svima, naravno, i Vedadu. Opet onaj stari.
E hvala vam za ovu informaciju, na znam kako sam mogao preživjeti do sad bez ovog saznanja
AKO ovako budemo igrali protiv belgije i grcke i kipra imacemo probleme zbogom Rusijo cekacemo sp 2022
joaooo selektora ,,,čitam komentare,..rezultat nije mjerilo igre,,...naša igra zabrinjava,,lopta previše odskače,,dalje,,poslije 2:0 su pustili igru Estoncima,,, meni je draga pobjeda,,ali brate,,ko iole poznje igru loptom,,i igru Belgije,...pa koji vam je k....,,,aloooo,,opet dizanje atmosfere,,ja bih bio presrećan da pobijedimo Belgiju,,ali ljudi,,pa to nema veze,,dizati atmosferuu,,nama je bod gore kuća,,,samo igrati kao mađari ili Islanđani,,ali nije to naš mentalitet,tu pušimo
https://www.facebook.com/Prodaja-gaming-majica-487270081465904/
Vratite domaće,bijele dresove,...sve drugo za 10...!!!
Ona dva "experta"sinoc se ubise objasnjavajuci da smo morali,trebali vise golova dati iz igre...eto ni 5:0 nije dovoljno...nevjerovatno negativan mentalitet nasih ljudi...daj samo da se pluje kritikuje pa nobelovci u bosni nisu ostali postedjenji toga...s takvim samorazarajucim mentalitetom nema sanse za napredak...
Plavooki bombarder
Ibišević>>Batistuta
NAS BOSNJACKI VEDATOR
Da me ne bi pogrešno razumijeli, volim ovog čovjeka i zahvaljujem mu na svemu što je učinio za BiH. Međutim, on više nije za prvih 11 u našoj reprezentaciji. Ne znam ko vodi statistiku, nepotrebno dribla i gubi previše lopti i, na neki način, "kvari" igru. Izgleda mi kao da se ne razumije sa Pjanićem i Džekom. Opet kažem, ovakvog igrača i čovjeka naša reprezentacija sigurno treba, ali ne u prvih 11, nije to više to. Sad slobodno udarajte minuse, ali neke stveri treba objektivno sagledati.
Prije bi Dzeku izbacio nego njega
@munjaa Nisi gledao utakmicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vedo je BH legenda ali u zadnji par utakmica za repku fula brate previse