Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mu ipak čestitam na ovoj lijepoj gesti
@ svi gore naredani šta ste se okomili na čovjeka. nije joj morao ništa pokloniti, ali je eto bio fin pa jeste. kod nas je obratno, sakupljači lopti i redari napadaju sudije pa nikada niko nije kažnjen, a da ne govorimo da se primjeni kakava slična vaspitna mjera prema počiniocima. bit svega je da smo mi narod čiji je prevashodni cilj naći manu svemu i svakome. ne daj bože da neko nešto dobro uradi, odmah smo ga spremni sasjeći u korjenu i ispoljiti sve svoje komplekse koji se godinama u nama nakupljaju.
Prvo nauci pisati, evo neko ti je vec napisao, da se ne pise \'\'imo\'\' nego \'\'imao\'\', toliko o tvojoj nacitanosti. A kao drugo, daj mi reci ko to kod nas u Bosni govori \'\'isprika\'\' osim Hrvata?? Ostale uvrede necu komentarisati, jer vidim da si neka osoba iz ruralne sredine.
seljacino,nije IMO vec IMAO....glupane!!!
Gospodin :)
cuj njega, jos voli djecu. da ne prelazi u pedof.ilske vode, seljo vedo
Kolko je smotan, nemoze ni obicnu djevojcicu flasom pogoditi, kamoli go ccc
Osoba po nikom \"Kakanj\" se nasla da govori ko je seljak...pu \'bem ti, pa ima li veceg sela od Kaknja?
nervozno ljakse
@Bosanka Ozenio bih te,majke mi...Na nevidjeno :-))
Ozenio bih te,majke mi....Na nevidjeno :-))
Za \"Excalibur\"- Ne znas ti lopataru ni jedan jezik. Pitam se da li si ti ikad ista procitao u zivotu. Ne znam po cemu si zakljucio da je isprika croatizam, smece jedno nacionalisticko. A i ova seljacina Vedad, sta je imo sutat bocu sa vodom, da je bio dobar ne bi ga trener zamjenio.
http://reprezentacija.ba/top-vijest/4596-ibievi-se-iskupio-djevojici-jaqueline-krol.html pa ona je njemu dosla ne on u skolu
@bosanka \"nije joj morao ništa pokloniti\". Nije je morao ni gadjati \"ali je eto bio fin\" Jeste lijepa gesta ali je sitna.
curica Jaqueline Kroll je rekla Vedo hahahaha ok :D
bga,kada se cjepa moraju i iveri da frcaju....
Tako je Bosanka,reci ovoj zatucanoj Bagri !