Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slovačka jer vrlo jaka reprezentacija i teško ćemo je dobiti u žilini. imaju visoke igrače u obrani i dosta jak vezni red. sad imaju neke šanse za prolaz što im dodatno daje motivaciju. na muci se poznaju junaci, vidjet ćemo naše momke u žilini pa ćemo dobiti realnu sliku o snazi naše reprezentacije.
slovačka je reprezentacija koja je bila na prošlom mundijalu i koja je prešla grupnu fazu. protiv grka su izgubili nezasluženo, a podbacili su u 'lijevim' utakmicama. nije to loš dan b i h reprezentacije nego smo mi nabasali na ravnopravnog takmičara. bit će guravo u žilini. mi smo jaki ali i oni su. otvoren je meč tamo.
Ma kakvi mi Brazila nećemo viđet ni na atlasu autora Avdije Husić.
E ako budete "zapeli" ko u zenici, bolje vam je ne ici nikako, nego plejku iznajmite i negdje sokera igrajte...
Ako smo i mi navijači samo kad se pobjeđuje onda yebo i nas svi smo u 5 deka i igrači i navijači, zato.... NAPRIJED ZMAJEVI, NAPRIJED SINOVI BOSNE I HERCEGOVINE, IDEMO IM YEBAT MAMU ZA ONO SINOĆ NEKA VIDE JE LI BOSNA POKAZALA ŠTA ZNA ILI ĆE TEK VIDJETI ŠTA ZNATE ! ! ! !
to je glupo i govoriti 'ako smo navijaci samo kad pobjedjujemo' , valjda smo kroz proslost dokazali da smo uvjek uz repku , uvjek su nasi ljudi punili stadione kako kuci tako i na gostovanjima i kad smo gubili ali imamo valjda pravo za kritike .. ako dajes kritiku to ne znaci odma da si navijac samo kad pobjedjujemo
ma to ti je nasa bosanska euforija pred svaku utakmicu, gdje je ono kupujte karte za brazil i te stvari a bgm izgleda odlazak dovodimo u pitanje.. ako bude baraz pisi propalo...
Naprijed Slovačka do pobjede!Zgazite stoku .
Jeboti Hamsik sve u po picke zajedno sa Muhom i selektorom Kozakom majmune dusmanski. Idi na neki Hr portal Croatico pa bleji o kockastim. Zivjela Skotska i njihove suknjice.
Jebem ti sve mrtve i žive sto imaš !
naravno da niste zeljeli ali brate ruku na srce bili ste mlaki.da li je vaznost utakmice ucinila svoje ostaje da se vidi u sljedecem mecu.
Vedo zabija u Slovackoj 100%.
Moje misljenje je da smo mi sinoc nazalost izgubili mjesto u Brazilu. U utorak ce nama Slovaci pokazati kako smo mi trebali igrati u Zenici. Pogotovo sto sada Slovaci imaju realnu sansu biti cak i prvi. Meni nije jasno kako neko moze odigrati odlucujucu utakmicu bez imalo zara i borbe na terenu. Susic je serkao sa formacijom i igracima, trebao je zadnjeg veznog da pokriva Pjanica i Misketa kako ne bi ovi igrali u grcu, a Slovaci odmah okomito jurisali na nas gol. Sramota je da nisu cestite prilike imali na utakmici. Cini mi se da je i Pape pogrijesio dobro. Nema mjesta experimentu u ovakvoj utakmici. Ne mjenja se ekipa koja dobija jer nama treba zadnji vezni pa sve ga ekipe imaju.Sada sa motiviranim Slovacima necemo tako lako kako bi da smo ih dobili ovdje. Nadam se da grijesim ali cini mi se da su ovo jos jedna fula kvalifikacije. Sve ukenjati u jednoj utakmici. Neprocjenjivo. Neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je zelja i borbenost.
Idi heklaj .
Izgubili smo zbog naše neodlučnosti
Bit će mo prvi i otiči u Brazil.abd
Koliko se ja razumijem u fudbal/nogomet, znam da je biti uporan, brz i izdrzljiv, nadarenost i to u genima. Ima nesto sto se i znanjem i iskustvom prenese sa jednog na drugog. Da vam kazem . Mi smo slucajnim nespretnim udarcem i odbijenom loptom dobili gol.. Nijke Spaha htio to skrenuti, ali je isto tako i Begovic morao pratiti liniju gola i biti malo fleksibilniji. Dakle, Slovacima kapa do poda zbog " pozajmljenih " for i fazona , glume povredu i pokusavaju da se odmore. Znali su da nam i zivce izvuku jer su 100 % bili svjesni da smo mi pod pritiskom i da nam je vrijeme vazno. Imamo postavu, imamo igru i nema potrebe da se blamiramo i okrivljujemo pojedince ako se uzme u obzir da se malo ko od njihovog "" flastera " mogao izvuci. Slovaci su primjenili flaster taktiku i nisu nam dali da disemo, sto se naj bolje vidjelo na Dzeki i Ibisevicu. Lulic je bio tornado. U svakom slucaju, j.e,be se meni za Srbijom i Hrvatskom i ostalima, mi smo sebi vazni. Bez uvrede.
pa jasta neg da moramo,inace nista od brazila,opet baraz i ispad -.- jbm mater mozete 1 tekmu ginut na terenu i trcat 90 min,ako ne pustite mene,makar cu trcat ko konj 90 min,bit ce neke fajde od mene. potrudite se i da idemo vise,kad ce nam se ovo ponovit vise Bog sami zna.
..zakazali ste momci...i ti Vedo...a jos vise Dzeko a bogami i Pjanić je izgubio lopti isto ko dijete...imao sam osjecaj da neki djecarac trckara ko budala...
Nema ba moramo...ima da pobjedite...
ma s*** smo sve sto smo napravili sad samo ako imadnemo srecu icemu direktno u brazil a ako odemo u baraz onda znamo sigurno ne idemo u brazil il samo ako imadnemo srecu da dobijemo losij protivnik
ma jasno je ko dan da ne mozemo dobiti u slovackoj, a grci dobivaju sve do kraja jer im je lagan raspored. baraz opet, a u barazu portugal (rusija), hrvatska, bolje ekipe od nas. sinoc smo prokockali Brazil... razocaran sam, od nenormalne postavke selektora koji je opet sinoc eksperimentisao i promijenio milion formacija, i ne logicno stavljanje lulica na bek, a salihovica u sredinu, do ne zalaganja vecine igraca na terenu... sve zbog naseg uzdizanja i lahko cemo.
ni baraž nije siguran, ako slovaci pobijede bosnu, a odigraju neriješeno sa grcima u ateni, a mi izgubimo od litvanaca u litvi; grci su prvi, slovaci drugi, a mi treći.
Može se lako desiti pobjeda u Žilini, ali i Slovaci su krv namirisali. Sušić je svojim pretjerivanjem i junačenjem bez pokrića sve ovo zakuhao. Izgubili smo samo zato jer smo mislili da smo prejaki, a Slovaci su igrali ležerno jer su znali da 90% su za njih kvalifikacije gotove.