Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'ta ce Bild
A kad je dao 18 golova u 17 utakmica za tek promovisanog bundesligasa i doveo ga na prvo mjesto na kraju jesenje polusezone bio je dobar? I njima i nasim papcima koji sad blate sve redom.I ne trebamo nigdje ni otici kad imamo takve \"navijace\" Mi kad bi otisli na svjetsko prvenstvo nasi bi popljuvali sve igrace ako ne bi osvojili isto. I to sa 5:0 u finalu da oderemo Brazil. Koja smo mi bagra.
VEDADE SINE SADAKI DIJELI KUD GOD KRENEŠ JER U OVOME IMA ISTINE.SVEVIŠNJI MU ŠALJE ISKUŠENJA,A ON TREBA DA PROČITA ZNAKOVE.DIJELI VEDADE,DIJELI....DIJELI....DIJELI KUD GOD STIGNEŠ!!!!!!!
licno,jedan od najdrazih nasih reprezentativaca ali ovaj naslov ga najbolje opusuje. Nije on onaj stari, nakon one povrede. Fula nemoguce, spor je do bola ali dobar je u dusi i ja ga gotivim zbog toga ;)
bas mi je zao zbog njega,jer je momcina i po\',jedan od drazih igraca koji su prosli kroz repku,steta i zbog ondasnje povrede kad je bio daleko najbolji strijelac u bundes ligi :(
najjače mi je inače kad ovako neki debeli komentator od 140 kg komentariše kako neko pogađa prečke a ne golove... a samo prije po godine je pisao kako je on najbolji napadač svih vremena bla bla bla... toliko o konzistentnosti
VEDO MAJSTORE - BIH JE UZ TEBE!!!
VEHAB POD HITNO TREBA NA REHAB
ta ce Vehab ja mu na treningu prebacivo kroz noge
Ne sumnjam da je Vedo ljudina i u tom smislu mi je izuzetno drag.Nevjerovatne su bile njegove utakmice 2008./09. godine sa 18 golova u 17 meceva.Ali volio bih pitati ove koji ne zele da vide da je daleko daleko od forme,sta to njega sada krasi kao igraca koji igra za reprezentaciju?Ne sjecam se da je u prosloj i ovj sezoni dao gol bez dobre asistencije...Ako jeste dajte link da i to pogledam.
..ja volim Vedu jer je dobar čovjek i igrač.....
ta ce bild, vazno je da AVAZ pise pozitivno.... ta ce bild avaz bi ga pojo
- napraviti neku igru za zamjenu ovog igraca sa clanovima ovog foruma - pobjednik igre mjenja Ibisevica za jednu utakmicu - poslije utakmice fino objaviti statistike doticnog forumasa valjda bude bolji od ovog \"prosjecnog \" profeslionalnog igraca koji ,koliko sam ja vidio se daje sve od sebe kad igra....... -
Da me pogresno ne shvatite pratim njegovu igru i mogu zakljuciti da on nije igrac za prvu postavu u reprezentaciji.Pa pogledajte ljudi Muslimovic je u boljoj formi od njega i igra u jacem klubu a Susic ga drzi na klupi.Pa sjetite se kako je masao protiv Mexika.Ja ostajem pri tome da imamo bolje igrace od njega u napadu.A ovaj sto pise dao 17 golova u 18 utakmica jedne sezone,pa morao je jarane jedini je u Hofenhajmu koji je trebao da se pokaze u napadu,a Hofenhajm je tek usao u prvu ligu.Al to je bilo pa proslo.
Stopostotna prilika je siguran događaj, a ovaj nije dao golove...
ovaj vedo pojma nema
Kako Džeki ide na treningu? šta on kaže na sve ovo??