Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedo ima da se oprostiš od nas na jedan veličanstven način da ti odamo poštu i zahvalnost, ato je pun stadion na nogama da ti plješće. Apelujem na sve da vršimo pritisak da se organizuje prijateljska tekma u čast Vedada Ibiševića !
ja cu vršit pritisak na admina
Ne možeš ti da vršiš pritisak na igrača sa svojom idejom kako je najbolje da se on oprosti od reprezentacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Top strijelci iz bivse Jugoslavije za evropske klubove: Dzeko 131 gol Suker 129 S. Milosevic 128 D. Kovacevic 107 Kodro 105 IBISEVIC 97 Stanje u oktobru 2016
Barbarez sedmi sa 95
NSBiH mora i mora organizovati prijateljsku oprostajnu utakmicu za Vedu, po mogucnosti sa sto jacim protivnikom i napuniti stadion, dal Bilino Polje, Grbavicu ili Kosevo nebitno je.. Vedo je jedna ljudska i igracka velicina i zasluzio je velicanstven oprostaj od reprezentacije.
OTISO JE A MOGO JE JOS PET GODINA DA IGRA ZA REPKU TREBO JE DA KAZE ISTINU ZASTO JE OTISO TREBO JE RECI: NECU VISE DA IGRAM U SJENCI EDINA DzEKE TO BI BILO ISPRAVNO DA JE REKO NIKO MU NEBI ZAMJEROVO
veliki covjek.svaka cast na tekstu ponovno.opisan kako zasluzuje...
Vedo hvala ti za sve!
Video o nasem velikom Sergeju Barbarezu :) https://youtu.be/B2LKhecr3XA
Po ovom tekstu, treba mu zlatni ljiljan dati:-)
Emira Spahica, Barbareza i ostali klocevi koji su potpisali to pismo 2007. O neigranju nabijem na k... C
VELIKO HVALA VEDATORE!!
Meni nikad nije igrao nesto narocito... uvjek se nakako spetlja sav
Hvala
Vedo bez tebe nije isto kao sa tobom , nostalgično će mo gledati svaku narednu utakmicu i sjećati se ne tebe kao igrača , već kao velikog patriotu i velikog čovjeka.
hvala Vedo, da si dao samo onaj gol u Kaunasu u citavoj karijeri, dovoljno je. Suze radosnice mnogim stanovnicima si izmolio i ucionio nas najponosnijim.
Kad se sjetim samo koja euforija je to bila...
jedan od normalnih članaka klixa, vedo hvala ti za sve