Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to vedo kralju nek puknu dusmani......
Ovo je lista najboljih nogometaša, a ne metroseksualaca.
Ovo je lista najboljih NAPADAČA zadnjih 15 tak dana, ne znam čemu ovaj naslov. Torres svakako zasluženo 6. kao i Ibišević. a Ronaldo treba gol dat da bude tu negdje. Suarez treba igrati da postigne gol
\"Ibišević ispred Ibrahimovića\" mislim ono Vedo mi je drazi 1000 puta, ali sto jest jest, nije bolji. Ne valja ta lista
CRy7 se nije ni vidio pa ga nejma ni na vidiku a kamoli na listi igrača koji su nešto odigrali zadnje hefte. Ubili ga rekord Messia i petarda Radamela pa je bio jako tužan.
http://hosted.ap.org/dynamic/stories/S/SOC_AP_GLOBAL_SOCCER_10?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT Smotani novinari ne znaju ni šta objavljuju. Lista se radi svake hefte. Ovo je za zadnji vikend u kojem je Messi oborio Gerdov rekord a Falcao zabio 5 komada i Vedo odigrao odlično.
Pjanića nema među 5????
Torres na 6. mjestu ???? Vidi se da je americka lista.
Da li je moguće da se toliko navijački glasalo, pa da Ronalda nema među 10. Nastranu da li ga neko voli ili ne on bi po svakoj logici morao biti tu. A Vedo zmaju od Bosne svaka ti čast, grci trepere od straha, još dok i onaj Amrin dečko proradi ima da meljemo.
je bo li vas vise ibrahimovic u pakas,Vedo i treba da bude ispred njega jer je ponovo onaj stari Vedo prije povrede i u strasnoj je formi.jako ga postuju fudbalski strucnjaci sirom svijeta a nasa mraka ga nemoze jer kod nas uvijek sve ide po principu tudje je bolje.samo naprijed ti si PONOS BOSANSKI!
a gdje mi je ronaldo dusha hahahahahha
Smijesno, koliko god mrzili ili voljeli Cristiana Ronalda on mora da bude medju prva tri najbolja igraca...a ovdje ga nema medju prvih 10.....HAHAHAHA
ma nidje veze...da je Torres bolji od Van Persij i Ibrahimovica...ma nema sanse Torres najveca propast, veca cak i od Dzeke...obojica propaliteti i slicni su pravo... a ostalo je tu negdje ... samo Torres nije za liste...on j esamo onako sladak i gotivi ga narod što je španac i eto dobar marketing!
Ocigledno je da je ova lista bazirana najvise na posljednjem odigranom kolu u ligama petice , jer u suprontnom Torres se ne bi nasao u top 50 , a kamoli 10 .. Svaka cast za Vedada , bravo majstore , ali ova lista je , blago receno retardirana .. Barca 14 pobjeda u ligi i 1 remi i United ih prestigao , ma mozes misliti , na osnovu cega , da mi je znati ? A Cristiano i ne zasluzuje da bude na ovoj listi , jer u zadnjih mjesec - 2 igra prelose ..
E bigaje sada... Volim Vedu ko nista, ali ovo je previse.
jašta bola kakav Modrić....
Fernando Torres?? WTF???