Nakon poraza od 2-1
0

Ibišević i Salihović: "Teško je protiv Bayerna"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Prvi poraz u sezoni doživjeli su u utorak nogometaši Hoffenheima. U susretu 5. bundesligaškog kola igranog na Rhein-Neckar areni bolja je bila Bayernova ekipa 2-1.

Otvaranje iz snova imao je domaćin ogleda nakon što je već u prvoj minuti susreta Vedad Ibišević pogodio za 1-0. Golovima Thomasa Müllera i Daniela van Buytena prvaci su okrenuli rezultat i stigli do osmog boda u prvenstvu.

"Naravno da bi za moral tima bolje bilo da smo upisali pobjedu u ovoj utakmici, no moramo se okrenuti prema naprijed, prema utakmicama kod Kölna i Mainza. Sigurno je da ni one neće biti lagane."

"Nije bilo lako napadati, ali stvorili smo pokoju priliku", kazao je bosanskohercegovački reprezentativac Ibišević u odjavi utakmice.

Njegov sunarodnjak i saigrač Sejad Salihović dodao je: "Teško je protiv Bayerna stvoriti velik broj prilika za gol. Mislim da smo odigrali sasvim pristojno, ali i da nam je pred kraj susreta ponestalo sreće. Ukupno gledajući nismo bili loši, ali tu utakmicu valja arhivirati i okrenuti se onima koje slijede."