Louis van Gaal
0

"Rekao sam igračima da moraju žaliti za pobjedom"

Totalsport
Louis van Gaal (Foto: AP)
Louis van Gaal (Foto: AP)
Nogometaši minhenskog Bayerna i dalje ne ostvaruju dobre rezultate u Bundesligaškoj sezoni, u kojoj brane naslov prvaka.

U petak je Bayern gostovao u Hamburgu, u prvoj utakmici 9. kola njemačkog prvenstva, te se kući vraća s bodom nakon što je utakmica završila bez pogodaka.

S utakmicom više Bayern se nalazi tačno na sredini tabele. Na devetom su mjestu sa po tri pobjede, remija i poraza, što ne zadovoljava niti najmanje kriterije kluba. Ljut je nakon odigranih 0-0, na sjeveru Njemačke, bio i nizozemski trener na klupi bavarske ekipe Louis van Gaal.

"Nakon utakmice sam ušao u svlačionicu i rekao svojim igračima da mogu žaliti za propuštenom prilikom. Morali smo pobijediti. Imali smo preko puta sebe suparnika koji je u zadnjih petnaest minuta stao. Hamburg je ostao bez snage, a mi to nismo iskoristili", rekao je Van Gaal i dodao:

"Donekle sam zadovoljan igrom, ali rezultat je izostao. Opet smo kiksali u realizaciji."

Nevjerojatno zvuči jedan podatak trenutno u Bundesligi. Znate li koja je ekipa zabila najmanje pogodaka? Da, u pitanju je Bayern. Zabili su osam pogodaka kao i Soldin Köln, no Podolski i društvo su odigrali 90 minuta manje.