Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BLJUJTE VATRU ZMAJEVI-VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO.PRODANE DUŠE MOGU DA GA PUŠE.
Evo malih isječaka sa tekme: http://www.youtube.com/watch?v=3ALxttxjKvY
medunjanin ga zabio u 90, hoce li on moci nastupiti protiv portugala???
Bogami ga i Medjunjanin zavali za Valjadolid...opet golcina.
Vedo je bio odličan. Imao je veliki pritisak odbrambenih igača, ali ni sreća mu nije bila naklonjena. Pogledajte onog papka Edvarda, neće da mu pruži loptu. Opet vladaju klanovi. Brazilci sebe guraju i to se vidi golim okom. Vedad je izbio loptu ispred Edvarda i asistirao za gol, nije bilo obično dodavanje. A suđenje je bilo za -5
Vedo ocajno odigrao,nije na njegovom nivou,a ova asistencija,ma daj obicno dodavanje ,nista prouktivno,valjda se cuva za Portugal
Gledo sam utakmicu,vedo je imo 3 odlicne prilike sam pred golmanom 1 na 1 i sve tri je profulo,ako vako nastavi ne gine mu klupa u hoffenheimu a i u reprezentaciji,nedo bog da nako protiv portugala se isfula.
kavkazmedia.wordpress.com kavkaskiemirati.blogger.ba
A K O B O G D A I S A A L L A H
V O L I M T E B O S N O I H E R C E G O V I N O I M A D A N A B U S I M O P O R T U G A L 5:0 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))